U zocht op: distributie elektriciteit

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Engie Electrabel

Simon Bolivarlaan 34 -1000Brussel 1

Electrabel maakt deel uit van GDF SUEZ, wereldwijd een van de toonaangevende energieleveranciers, actief in de volledige waardeketen van de energie, in elektriciteit en aardgas, zowel stroomop- als stroomafwaarts.

Edf Belgium

Markiesstraat 1 -1000Brussel

De groep EDF is via meerdere bedrijven aanwezig in België. EDF Belgium produceert elektriciteit en commercialiseert aardgas en elektriciteit voor Belgische bedrijven.

Eneco Belgie B.v.

Battelsesteenweg 455i -2800Mechelen

ENECO Energie is reeds geruime tijd actiefop de Belgische energiemarkt. Wij leverenzowel elektriciteit als gas enkel aanondernemingen en industriëlen. Wij onder-scheiden ons door onze UNIEKE AANPAK opgebied van DUURZAME ENERGIE .

Sibelga

Werkhuizenkaai 16 -1000Brussel

Sibelga is de distributienetbeheerder voor elektriciteit en gas in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Ook voor de openbare verlichting staan wij steeds tot uw dienst.

Engie Cofely

Koning Albert Ii-laan 30 -1000Brussel 1

Cofely Services geldt vandaag als marktleider in energiebeheer, langetermijntechnischbeheer en facility management in België. Zo ontwikkelt en implementeert de onderneming innovatieve en duurzame oplossingen voor de industrie, infrastructuur- en...

Intercommunale Vereniging Voor Energieleveringen In Midden-vlaanderen

Franz Courtensstraat (den) 11 -9200Dendermonde

Intergem beheert, bouwt en onderhoudt voor 23 gemeenten het distributienet voor elektriciteit en aardgas en vervoert op vraag van de leveranciers de energie tot bij de distributienetgebruikers die op het net zijn aangesloten.

E.on Belgium

Willemsstraat (jan Frans) 200 -1800Vilvoorde

E.ON is een van de grootste energiebedrijven van Europa. E.ON Benelux produceert en levert elektriciteit en warmte aan zowel particuliere klanten als de zakelijke markt.

Elia System Operator

Keizerslaan 20 -1000Brussel

Elia is echter het enige bedrijf in België dat instaat voor de transmissie van elektriciteit, het onderhoud en de ontwikkeling van het hoogspanningsnet.

Endico

Kanunnik De Deckerstraat 20 A -2800Mechelen

Abb

Hoge Wei 27 -1930Zaventem

ABB Benelux is de lokale vertegenwoordiging van het wereldomvattende ABB-concern. Wij zijn marktleider op de gebieden energie- en automatiseringstechnologie en helpen nutsbedrijven, industriële klanten en eindgebruikers hun prestaties te verbeteren..

Engie Fabricom

Simon Bolivarlaan 34 -1000Brussel 1

Cofely Fabricom is dé Belgische referentie op het vlak van innovatieve technische installaties en diensten voor industriële, energiegerelateerde, tertiaire en infrastructurele markten. Haar expertise omvat een brede waaier van technische disciplines.

Sibelgas

Grote Markt Z/n -1800Vilvoorde

Electrabel is an European energy and energy services company, Benelux market leader and one of the leading companies in Europe. Its core business consists of sales and trading of electricity and natural gas, generation of electricity and netmanagemen

J.m.s. Racing

Victor Hugostraat 134 -1030Schaarbeek

Motor-union Saint-josse

Vanderlindenstraat 124 -1030Schaarbeek

Luminus

Pb 48000 -1000Brussel 1

SPE is een historisch groene energieproducent en beschikt over elektriciteitscentrales op aardgas, windmolenparken en waterkrachtcentrales op verschillende sites in Vlaanderen en Wallonië.

Edf Luminus

Rue Du Marquis 1 -1000Brussel

Door uw gas en elektriciteit in de handen van Luminus te leggen, krijgt u het energiebeheer zoals u het wilt. Rationeel, want u baseert zich op analyse, inzicht en controle. En optimaal, want u verbruikt en betaalt op maat van uw bedrijf.

Schneider Electric

Dieweg 3 -1180Ukkel

Schneider Electric leidt de digitale transformatie van energiebeheer en automatisering in woningen, gebouwen, datacenters, infrastructuren en industrieën.

Veolia Nv-sa

Poincarélaan 78-79 -1060Sint-gillis (bij-brussel)

Dalkia België verzekert alle nodige comfort en veiligheid door het beheer van uw non-core activiteiten, en een gegarandeerde toelevering van nutsvoorzieningen en fluïdum.

Spie Belgium

Rue Des Deux Gares 150 -1070Anderlecht

SPIE Benelux levert services en expertise op het gebied van elektrotechniek, werktuigbouwkunde en HVAC-techniek, energie, communicatienetwerken en spoorweginfrastructuur aan industriële, commerciële en institutionele klanten.

Nederman

Bergensesteenweg 181 -1600Sint-pieters-leeuw

Nederman is een toonaangevende leverancier van producten, systemen en diensten in de sector van milieuvriendelijke technologieën. Wij zijn gespecialiseerd in industriële luchtfiltratie en recyclage-oplossingen.