U zocht op: doe het zelf

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Lechat Machines V.d.r.

Paddevijverstraat 64 -8900Ieper

Verhuurt en verkoopt bijna alles voorbouw, industrie, tuin en doe-het-zelfHITACHI - KONGSKILDE - SOLIDE-WACKER - KUBOTA - SGB - CROWNPannenlift, bouwlift, hoogwerkersBreekhamers, trilplaten, stroomgroepen ...

Maselis Schildersbedrijf

Ligywijk 118 -8900Ieper

Home Wij verzorgen al Uw behang -en schilderwerken,raamdecoratie en zijn gespecialiseerd in allerhande zachte vloerbekledingen.

Energico

Bukkersstraat 20 -8900Ieper

Energico is uw partner voor het opmaken van EPC of energieprestatiecertificaten. Wij zijn gespecialiseerd in het opmaken van energieprestatiecertificaten voor bestaande woongebouwen, welke verplicht zijn bij verkoop & verhuur.

Dy-ma Line

Dikkebusseweg 405 -8900Ieper

Dymaline is een familiebedrijf dat geleid wordt door broers en zaakvoerders Justin en Livin, die beiden over meer dan 15 jaar ervaring beschikken in het uitvoeren van algemene schilder- en behangwerken.

Proferro

Steverlyncklaan 15 -8900Ieper

Strategie gebaseerd op op drie pijlers: gieten, bewerken & monteren. Engineered casting solutions voor middelgrote series gietijzer van hoge kwaliteit (500 tot 20.000 stuks), in combinatie met bepaalde mechanische bewerkingen.Personalisatie ...

Digimatic

Rozendaalstraat 131 -8900Ieper

Digimatic is een jong dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en installeren van volledige veevoeder-, graanverwerkende- en aanverwante bedrijven.

Innovent

Dehemlaan 15/17 -8900Ieper

Alukan-Productie en Handelsmaatschappij-Hasselt

So.construct

Rozendaalstraat 69 -8900Ieper

Firma Jos. Vandamme

Oostkaai 21 -8900Ieper

Al meer dan 80 jaar staat de Firma Jos. VANDAMME N.V. in Ieper en ruime omgeving bekend om zijn uitgebreide gamma technische benodigdheden voor industrie en landbouw.Hierbij worden service en kwaliteit hoog in het vaandel gedragen.

Pype Interieur-exterieur

Waterpoortstraat 3 -8900Ieper

Welkom bij Pype, interieur en exterieur uit Ieper, uw partner voor alle interieurinrichtingen en algemene schrijnwerken. Pype Interieur maakt uw dromen waar en geeft vorm aan uw ideeën of ze nu innoverend of klassiek, huiselijk of strak modern zijn.

Pro@work

Zwaanhofweg 3 -8900Ieper

Uw groothandel voor klein gereedschap als professionele gebruiker

Vandenberghe

Kruiskalsijdestraat 8 -8900Ieper

Bij Vandenberghe vindt u uw betrouwbare installateurs. Met meer dan 90 jaar ervaring zijn we dan ook uw partner voor centrale verwarming, sanitair, ventilatie, energiezuinige investeringen, elektriciteit & domotica.

Vanderhaeghe Patrick

Rijselseweg 106 -8900Ieper

Voor al uw bouw- en verbouwprojectenhebben wij als doorgewinterde installateurssteeds een pasklaar antwoord. Bovendienkunt u rekenen op professionelebegeleiding.

Antiek - Bouw

Sint-krispijnstraat 9 -8900Ieper

Oude en rustieke bouwmaterialen, enorme voorraad van oude deuren, eiken plankenvloeren, massief en meerlaags, blauwsteen tegels, cementtegels, interieurinrichting, landelijk wonen, recuperatie, renovatie, realisatie, maatwerk,

Bart Yde

Paddevijverstraat 44a -8900Ieper

Het beste adres in Ieper voor Polaris Quads, grasmaaiers van Honda, Akita, Kaaz en Queen Garden en hogedrukreinigers van Kränzle, zowel nieuw als tweedehands. Bart Yde bvba - Polaris Quads

Movetherm

Paddevijverstraat 56 -8900Ieper

Verkoop van FLAM inbouwhaarden, kachels en sierschouwen. inbouwhaard, kachel, sierschouw DE HEETSTE VLAM HEET ... FLAM - inbouwhaarden, kachels en sierschouwen

Groenweghe

Dikkebusseweg 32 -8900Ieper