U zocht op: domotica

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Interpat

Herentalsebaan 59 A -2150Borsbeek

Wij zijn de specialist in antwerpen voor rolluiken, buiten-zonweringen, parasols, vliegenramen, raamdecoratie en gordijnen.

Adm-elektro

Groenenhoekstraat 35 -2600Berchem (antwerpen)

A.D.M. - Elektro is gespecialiseerd in: inbraakbeveiliging (upgraden van bestaande systemen), CCTV, videofonie, parlofonie en toegangscontrole.

Van Der Spiegel

Antwerpsesteenweg 283 -2950Kapellen (antwerpen)

Van Der Spiegel nv is een familiebedrijf in Brasschaat dat al veertig jaar bestaat. Na twintig jaar werd het bedrijf overgelaten van vader op zoon en vandaag kunt u nog steeds bij ons terecht voor een waaier aan diensten. Ons tel nr is: 0495/79 91 76

Govaerts Elektro 2000

Mexicostraat 9 -2030Antwerpen 3

Verdeler van alle elektrisch installatie materiaal voor huishoudelijk industrieel gebruik als voor de scheepvaart. Specialisatie verlichting, verwarming, verluchting, domtica, immotica, videofoon, parlofoon, eib met ruime keus in de toonzaal.

Omniworx

Populierenlaan 49 -2630Aartselaar

Omniworx is een algemene bouwfirma uit Aartselaar die al uw bouwprojecten en renovatiewerken tot een goed einde brengt. U kan bij ons terecht voor uw volgende renovatie, oprijlaan of reparatie aan het huis. Wij bieden u een professionele service.

Electro De Leeuw

Krimperslaan 4b -9140Temse

Christof De Leeuw: Algemene electriciteitswerken en domotica

Deborco

Schoenstraat 1 -9140Temse

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf sinds (2006) met meewerkende patron.Streven naar perfectie is een must voor ons.

Iot Domotica Solutions

Hillaarseik 1 -2500Lier

IoT Domotica is gespecialiseerd in Design, Implementatie en beheer van KNX Smart Home projecten, spraaktechnologie, visualisatiesystemen, Internet of Things, en Immotica voor zowel particulieren als bedrijven, kantoren en winkels.

Fdr-elektro

Stefaniestraat -2018Antwerpen

Abc - Domotica Projects

Industriepark Brechtsebaan 1b -2900Schoten

Wij bieden op maat gemaakte domotica aan van de hoogste kwaliteit - al dan niet gecombineerd met een volledige elektrotechnische installatie - met de nadruk op ongeëvenaarde service.

Beeld-en Klankstudio Van Havere

Hoevensebaan 99 -2950Kapellen (antwerpen)

Groothandel in audiovisueel materiaal, handel in audio- en videoapparatuur | datatransmissie, video en data presentatie, camerabewaking, video en parlefonie, onderhouden en beheren van IT oplossingen

Cbo Elektro

Pierrelaan 34 -2960Brecht

Onze oorspronkelijke activiteiten waren elektriciteitswerken in nieuwbouw, renovaties en bedrijfsgebouwen.Maar door de jaren heen heeft onze vakkennis zich uitgebreid naar andere takken van onze industrie zoals: domotica, verlichting,...

Kork

Krugerstraat 11 -2500Lier