U zocht op: domotica

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Verschueren Frans

Eikendreef 6 -2820Bonheiden

NV Verschueren is een zaak die jarenlange ervaring heeft opgebouwd in algemene elektriciteitswerken, domotica, tuinverlichting en beveiliging.

Elektro Wouters

Bareelstraat 79 -2580Beerzel

Zoekt u een flexibele elektrospecialist met ervaring? Elektro Wouters bouwt al meer dan veertig jaar aan zijn reputatie. Kwaliteit en service aan een eerlijke prijs: dat zijn onze kernwoorden.

Domotric

Diestsesteenweg 139 -3210Linden

Domotric is uw partner voor alle facetten van beveiliging tegen inbraak en brand met brandbestrijdingsmiddelen, camerasystemen en toegangscontrole kortom automatisatie. Met reeds 21 jaar ervaring garanderen we een uitstekende service met oog ...

Multilight

Bredestraat 233 -3293Diest

Onze hoofdactiviteit richt zich op het aanbrengen van elektrische installaties voor alle doeleinden in bedrijven, kmo`s en winkels. Maar ook functionele en sfeervolle verlichting - van klassiek tot design - in gebouwen zoals kerken, fabriekshallen .

Vervolec Electriciteitswerken

Leuvensesteenweg 599 -3070Kortenberg

Electriciteit, domotica, verlichting, zonne energie, zonnepanelen, windturbines, electrische installaties, renovatieprojecten, centrale stofzuiger, automatisatie.

Gli Technics

De Costerstraat 39 -3150Haacht

GLI technics is uw partner voor elektrische installaties en bekabelingswerken.

Iot Domotica Solutions

Hillaarseik 1 -2500Lier

IoT Domotica is gespecialiseerd in Design, Implementatie en beheer van KNX Smart Home projecten, spraaktechnologie, visualisatiesystemen, Internet of Things, en Immotica voor zowel particulieren als bedrijven, kantoren en winkels.

Demagro

Ambachtenlaan 13 -3001Leuven

Vandaag is Demagro een gevestigde waarde in de regio waar de elektricien, de architect en de doe-het-zelver terecht kunnen voor alle elektrische installatiematerialen, verlichting, elektrotoestellen, kortom alles met elektriciteit .

Kork

Krugerstraat 11 -2500Lier

Vcto

Heidestraat 49 -3270Scherpenheuvel-zichem

Vc Techniek & Onderhoud is een installatiebedrijf met meer dan 15 jaar ervaring in techniek in de ruimste zin van het woord. Dit gaande van zowel kleine elektriciteitswerken tot volledige projecten op maat .

Geens El.co.

Eksterveldlaan 53 -2820Bonheiden

Geens El.Co. n.v. zorgt voor totaaloplossingen op het vlak van verlichting, elektrische verwarming, domotica, parlefonie, camerabewaking, datacommunicatie en beveiligingen.