U zocht op: domotica

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Zelfbouw-domotica

Fabriekstraat 19 -2490Balen

Zelfbouw-Domotica is een onderdeel van FEMI BVBA. Naast installaties willen wij via deze weg klanten aanspreken die heel de installatie zelf voor hun rekening willen nemen.

Multilight

Bredestraat 233 -3293Diest

Onze hoofdactiviteit richt zich op het aanbrengen van elektrische installaties voor alle doeleinden in bedrijven, kmo`s en winkels. Maar ook functionele en sfeervolle verlichting - van klassiek tot design - in gebouwen zoals kerken, fabriekshallen .

Bits And Bytes

Steenweg 3 -3540Herk-de-stad

Bits & Bytes werd opgericht in 1984 en heeft sindsdien een uitstekende reputatie opgebouwd op gebied van domotica en IT.

Alco-security

Hasseltweg 152 -3600Genk

U wilt u woning of bedrijf optimaal beveiligen? Wij komen graag vrijblijvend bij u langs. Alco Security NV heeft al meer dan 10 jaar ervaring in het beveiligen van woningen & bedrijven.

D.s.p.

Deurnestraat 49 -3583Paal

Alelek

Pickardstraat 25 -3570Alken

Groep Alelek is een elektrogroothandel met 6 vestigingen verspreid over het land. Het uitgebreide gamma, de grote voorraad en een performante distributie maken van GROEP ALELEK een zeer betrouwbare partner.

Beckhoff Automation

Klaverbladstraat 11 B22 -3560Lummen

Beckhoff realiseert open automatiseringssystemen, gebaseerd op PC gestuurde technieken. Ons productengamma omvat IPC’s, embedded PC, I/O en veldbus componenten, servodrives, motoren en automatiseringssoftware bestaande uit PLC, NC PTP, NC I en CNC.

Vcto

Heidestraat 49 -3270Scherpenheuvel-zichem

Vc Techniek & Onderhoud is een installatiebedrijf met meer dan 15 jaar ervaring in techniek in de ruimste zin van het woord. Dit gaande van zowel kleine elektriciteitswerken tot volledige projecten op maat .

Elektro Van De Sande

Bampslaan 2 -3500Hasselt

Elektro Van de Sande staat voor meer dan 35 jaar ervaring op het vlak van elektrotechnische installaties, domotica, beveiliging en verlichting. Daarnaast kan u bij ons terecht voor zonnepanelen en Redwell infraroodverwarming.