U zocht op: draadloze netwerken

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Gevacom

Zoomstraat 3 -9160Lokeren

Gespecialiseerd in het herstellen en onderhouden van printers en pc`s in België en Luxemburg voor een vaste verplaatsingskost. Herstellingen binnen de 8 werkuren!

Interligo

Prins Boudewijnlaan 41 -2650Edegem

ICT Consulting en informaticadiensten.

Dalosy

Industriepark-west 75 -9100Sint-niklaas

Al snel na de introductie van de eerste hardware voor het scannen en printen van barcodes ontstond de vraag naar softwareapplicaties. Allereerst ontwikkelde Dalosy software om bestellingen op de winkelvloer te optimaliseren

Swipe

Weverslaan 26 -9160Lokeren

Bij Swipe weten we dat het leggen van een bouw en verbouwpuzzel een hele opdracht kan zijn. Bij Swipe Zelfbouw zit je goed voor al jouw residentiële technieken. Zo heb je één betrouwbare partner die jou en jouw project door en door kent.

Waasland Security

Anthonis De Jonghestraat 36 -9100Sint-niklaas

Waasland Security is een door de Federale Overheid erkende onderneming voor alarmsystemen en camerasystemen.

Digitarte

Kapelstraat 88 -2840Terhagen

DigitArte kan u helpen bij het opzetten en schrijven van bedrijfsbrochures, magazines, web- en andere teksten. Wij geven ook trainingen rond omgaan met de media, efficiënt gebruik van digitale communicatie en sociale media.

Optima Networks

Prins Boudewijnlaan 96 -2610Wilrijk

Professional Network Hardware, Wireless and Video Solutions

Telict

Molenstraat 9 -2840Reet

De diensten van TELICT® situeren zich binnen tal van informatica en telecom domeinen. Het komt erop neer een full-service pakket aan te bieden die u als klant verder helpen in u zoektocht naar rentabiliteit.

Winlin

Heuvelstraat 51 -2620Hemiksem

Giet passie voor computers samen met het idee dat service op ICT geen illusie hoeft te zijn en je krijgt Winlin.

T.c.s. - Totale Computer Systemen

Stationswegel 6 -9111Belsele

TCS Computers, je partner voor een eenvoudig KMO ICT beheer! Opgericht in 1988 zijn we met meer dan 20 jaar ervaring mee geëvolueerd met de tendensen van de snel groeiende informatisering.

Sharp Electronics Belgium

Schalienhoevedreef 20 -2800Mechelen

Sharp verkoopt hoogwaardige multifunctionele zwart-wit en kleurenafdruksystemen, software oplossingen, zonnepanelen, draaloze projectoren, LCD displays tot POS afrekensystemen. Producten zowel voor thuis als kantoor.

Aurelium

Groeningenlei 16 -2550Kontich

Aurelium is een allround IT-partner voor KMO’s regio Antwerpen – Brussel - Gent. Onze diensten: computers, hardware en software, netwerkbeheer, IT support, IT audits, managed services, cloud services, printing solutions, IT training en IT consultancy

Abacus Networks

Kwekerijstraat 17 -2140Antwerpen

Een draadloos netwerk moet altijd bekeken worden als een uitbreiding van het bedrade netwerk. Het biedt extra mogelijkheden voor mobiele gebruikers.We maken een onderscheid tussen mobiele apparatuur van het bedrijf of de school zelf en eigen ...

Tobie De Prins

Sint-katelijnevest 30 -2000Antwerpen 1

Tobie De Prins kent u vooral voor de levering van kantoormachines. Door het aanbieden van onderhoudscontracten staan wij in voor een uitstekende en snelle service. Via onze webshop kan u on-line meer dan 18.000 artikelen bestellen , 7/7 - 24/24.

Kantor Iulian

Ijzerenwegstraat 13 -2547Lint

Sd Alfacom

Hollebeekstraat 27 -2840Rumst

Free Belgian Network

Kerkstraat (den) 33 -9200Dendermonde

Maticon

Gordesplein(bor) 18 -2880Bornem