U zocht op: drankautomaten

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Sandenvendo Benelux

Antoon Van Osslaan 1 -1120Brussel 12

Met meer dan 75 jaar ervaring op de Vending markt staat SandenVendo Benelux garant vooreen uitgebreid assortiment verkoopautomaten voor frisdranken, warme dranken, voeding, brood,snacks, ijsjes en snoep. Daarnaast behoren ook betaalystemen en...

Aramark

Waversesteenweg 1110 -1160Brussel 16

Aramark bereidt elke dag duizenden kwalitatieve maaltijden voor bedrijven, scholen, ziekenhuizen, rust- en verzorgingstehuizen.Bedrijven of instellingen kunnen ook op Aramark een beroep doen voor drank- en voedingsautomaten en facilitaire diensten.

Douwe Egberts Coffee Systems

Potaarde Zn -1850Grimbergen

Douwe Egberts Coffee zorgt ervoor dat hun klanten het beste kopje koffie serveren. De toegevoegde waarde ligt in de unieke combinatie van koffie van hoge kwaliteit, technisch geavanceerde koffieautomaten en een totaalconcept met service.

Nestle Professional

Birminghamstraat 221 -1070Anderlecht

Koffie. Het is en blijft onontbeerlijk in elke organisatie en dan gaat het allang niet meer om wil je koffie, maar om welke koffie wil je. Variatie dus. NESCAFÉ is ‘s werelds grootste koffiemerk en staat al ruim 60 jaar voor topkwaliteit koffie en...

Sip-well

Technologielaan 3 -1840Londerzeel

ALLE watercooler types... en meer! Leveringen en plaatsingen in heel Belgi?. Reeds vanaf 1? per dag!

Maas International

Koning Leopoldlaan -2870Puurs Breendonk

Naast de keuze uit een ruim assortiment aan producten eist de consument vandaag de dag een gastronomie kwaliteit koffie. Maas International speelt hierop in door middel van uitgebalanceerde zetsystemen topkwaliteit koffie te serveren.

Coca-cola Europacific Partners Belgium

Bergense Steenweg 1424 -1070Anderlecht

Frisdranken en water aanbieden in uw bedrijf, school of ziekenhuis? Bij Coca-Cola Enterprises vindt u een ruime waaier aan drankenautomaten en een uitgebreid gamma dranken.

Compass Group Belgilux

Haachtsesteenweg 1179 -1130Brussel 13

Compass Group Belgilux N.V. verzorgt catering voor bedrijven (Eurest), rust-en verzorgingstehuizen en ziekenhuizen (Medirest), en scholen (Scolarest) en facilities (Eurest Services).

Fountain

Avenue De L'artisanat 17 -1420Braine-l'alleud

Koffieautomaten en dranken voor bedrijven - Machines à café et boissons pour entreprises

Heyda

Wilgenlaan 52 -1861Wolvertem

Op zoek naar een STYLE vol kopje espresso koffie Koffie is in ons land nog steeds de warme drank bij uitstek om de dag te beginnen, tijdens vergaderingen, bij een korte break, om gezellig bij elkaar te zitten

Nespresso Professional

Louisalaan 132 -1050Elsene

Nespresso Professional biedt oplossingen op maat voor elk type onderneming