U zocht op: duurzaam bouwen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Kingspan Geisoleerde Panelen

Bouwelven 17 -2280Grobbendonk

Hoogwaardige oplossingen voor duurzame gebouwen, vooruitstrevende technologien en prijswinnende ontwerpen. Dit zijn geen idealen, dit is waar Kingspan voor staat, innovatie en duurzaamheid zijn onze drijfveren

Ecomat Zoersel

Ringlaan 42 -2240Zandhoven

Concreet helpen we je bouwen aan je eigen plekje op aarde met bouwadvies en het zo efficiënt mogelijk leveren van bio-ecologische bouwmaterialen. Het is daarom belangrijk niet alleen ‘groen’ te denken, maar ook ‘blauw’ : milieu & gezondheid.

Cenergie

Frankrijklei 115 -2000Antwerpen 1

Cenergie is ontstaan uit een initiatief van de Universiteit Antwerpen om nieuwe oplossingen te ontwikkelen voor duurzaam energiegebruik en energiebeheer via energie-audits in gebouwen en beleidsondersteunend werk.

Ecomat Genk

MeeËnweg 7 -3600Genk

Concreet helpen we je bouwen aan je eigen plekje op aarde met bouwadvies en het zo efficient mogelijk leveren van bio-ecologische bouwmaterialen......op het ritme van Moeder Natuur. Zolang het nodig is!

Provinciale Ontwikkelingsmaatschappij Antwerpen

Koningin Elisabethlei 22 -2018Antwerpen

Als uitvoerder van het economisch beleid van de provincie Antwerpen kiest POM Antwerpen resoluut voor de versterking van het ondernemerschap door het weldoordacht zoeken naar en ontwikkelen van ruimte voor bedrijvigheid.

Isolair

Diestersteenweg 4 -3510Kermt

Ultriso is één van de best isolerende mortels op de markt voor vloeren en platte daken. Het combineert unieke technische troeven met een makkelijke plaatsing. En dat aan een betere prijs dan een traditionele vloeropbouw.

Probam

Korte Keppestraat 7 -9320Erembodegem

Probam NV kent zijn oorsprong in een projectontwikkelingbedrijf. Met deze kennis, gecombineerd met de pragmatische en praktische aanpak van de aannemer is Probam NV uitgegroeid tot een professioneel proces- en projectmanager.

Vito

Boeretang 200 -2400Mol

De nood aan hernieuwbare energie neemt elke dag toe. VITO en EnergyVille voeren onderzoek naar 2 cruciale technologische doorbraken in die materie: de opslag van elektriciteit en de optimalisatie van thermische energiesystemen.

Integratech

Groenstraat(s) 48 -3270Scherpenheuvel-zichem

Integratech – LED partner voor lichtplanner en installateur. Woningbouw, interieurinrichting, winkelinrichting, rust- en ziekenhuizen, scholen, kantoorbouw en industrie, overal werden onze energiezuinige oplossingen toegepast en met succes.

Algeco

Schoebroekstraat 34 -3583Paal

Algeco, de marktleider in modulaire bouw, units en containers. Contacteer ons voor meer informatie! Meer dan 65 jaar ervaring. Flexibele oplossingen. Actief in 29 landen. Wereldwijde marktleider.

Warsco Units

Slingerweg 20 -3600Genk

Verhuur en verkoop van tijdelijke en permanente accommodatie. Kwalitatieve modulaire gebouwen, kantoren, vergaderruimten, klaslokalen ...

Veolia

Avenue Charles-quint 584 -1080Brussel 8

Suez, de Belgische marktleider in afvalmanagement, is een dienstverlenend bedrijf, dat op een pro-actieve manier, performante oplossingen aanbiedt aan bedrijven, de publieke sector en aan particulieren voor alle soorten afval (inc. gevaarlijk afval).

Algeco Belgium

Schoebroekstraat 34 -3583Paal

Algeco, de marktleider in modulaire bouw, units en containers. Contacteer ons voor meer informatie! Meer dan 65 jaar ervaring. Flexibele oplossingen. Actief in 29 landen.Wereldwijde marktleider.

Veolia

Keizer Karellaan 584 -1082Sint-agatha-berchem

Suez, de Belgische marktleider in afvalmanagement, is een dienstverlenend bedrijf, dat op een pro-actieve manier, performante oplossingen aanbiedt aan bedrijven, de publieke sector en aan particulieren voor alle soorten afval (inc. gevaarlijk afval).

Belgian Laser Company - Blc

Bredastraat 149 -2060Antwerpen 6

BLC uw partner in het Antwerpse voor precisie lasersnijden van plaatmateriaal, las- en montagewerk, plooien, boren, tappen, graveren, trommelen, glasparelstralen, enz. BLC FAST! is onze 24/24u expressdienst voor uw dringende stukken.

Suez

Rue De L`avenir 22 -4460Grace-hollogne

Suez, de Belgische marktleider in afvalmanagement, is een dienstverlenend bedrijf, dat op een pro-actieve manier, performante oplossingen aanbiedt aan bedrijven, de publieke sector en aan particulieren voor alle soorten afval (incl. gevaarlijk afval)

Bouwmaterialen Roobroeck En Zn

Ter Priemstraat 23a -8780Oostrozebeke

Roobroeck nv is uw leverancier van bouwmaterialen. Wij leveren isolatie, gevelstenen, dakbedekking, ruwbouwmaterialen, gewelven, materieel, vloer- en wandtegels,...

Bildin

Kasteelstraat -1730Asse

Innovatief bouwbedrijf uit Asse.

Vl-trac Bohez

Albrecht Rodenbachstraat 55 -8908Vlamertinge

VL-Trac is gespecialiseerd in de bouw van agrarische, commerciële en industriële bedrijfsgebouwen.

Corvers

Buntjesstraat 42 -3583Beringen

Gespecialiseerd in het aanleggen van parkings, zowel met klinkers als met asfalt - Corvers bvba zorgt voor de coördinatie van de veiligheid op de werf - Gespecialiseerd in het aanleggen van parkings, zowel met klinkers als met asfalt ,

Aha-architecten

Steenstraat 24 -8700Tielt

aHa kort voor allround Housing approach, is het steeds weer zoeken naar een concept waarbinnen architectuur, interieur en exterieur een geheel vormen. Voor iedere specifieke opgave wordt gezocht naar een passend en innoverend antwoord.

De Meeuw

Koning Leopoldlaan 8 -2830Willebroek

De Meeuw is producent van modulairegebouwen die, afhankelijk vh soortmodules, hun toepassing vinden bij de bouw van ziekenhuizen, luxe kantoorgebouwen, laboruimtes en schoolgebouwen.

Primabouw

Oude Kasteeldreef 11 -9990Maldegem

U wilt duurzaam bouwen en wonen met een betrouwbare bouwfirma Primabouw staat in voor het zorgzaam bouwen van uw huis Duurzaam bouwen en wonen, bouwfirma, bouwen huis - Primabouw

Renolit Belgium

Industriepark "de Bruwaan" 43 -9700Oudenaarde

RENOLIT is binnen Europa al meer dan 40 jaar één van de toonaangevende fabrikanten van kunststof dakbanen. Ons breed gamma van kunststof dakbanen en onze innovatieve daksystemen wordt wereldwijd toegepast in nieuwbouw- en renovatieprojecten.

Dural Bouwgroep

Ledeganckkaai 1 -2000Antwerpen 1

Als uw duurzame partner met méér dan 25 jaar ervaring in huis, zorgen wij er voor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen.

Vanheede Environment Group

Beekstraat 25-27 -1080Brussel 8

VANHEEDE ENVIRONMENT GROUP is een geïntegreerd milieubedrijf gespecialiseerd in afvalmanagement en innovatieve milieutechnologieën. Onze groep telt een aantal verticaal en horizontaal geïntegreerde bedrijven die elkaar onderling aanvullen en...

Primabouw

Kasteeldreef 11 -9990Maldegem

Duurzaam bouwen en wonen, bouwfirma, bouwen huis - Primabouw

De Vocht Containers – Recycling

Steenweg Op Waarloos 41 -2840Rumst

Afvalophaling en afvalverwerking met een flexibele kmo-spirit, dat vindt u bij De Vocht. Wij zijn als modern familiebedrijf gedreven in wat we doen: afval verzamelen, sorteren en verwerken.

Portakabin Belgium

Avenue De L'industrie 16 -1420Braine-lŽalleud

Portakabin, Europese leider in het bouwen van tijdelijke kwaliteitsvolle gebouwen, 50% sneller geleverd dan een traditioneel gebouw voor elk denkbare toepassingen:kantoren, scholen, ziekenhuizen, praktijken, apotheken, winkels, kantines, ...

Henoe

Steenweg Op Weelde 12a -2330Merksplas

Renovatie- of nieuwbouwproject? Henoe Chapewerken giet de beste (isolatie)vloeren. Wij werken alleen met de beste materialen en garanderen een minutieuze afwerking.

Galva Power Group

Centrum-zuid 2037 -3530Houthalen-helchteren

Galva Power is de enige groep in Europa die een complete waaier van geintegreerde diensten kan aanbieden op vlak van oppervlaktebehandeling

Aluca

Zone Reme 8 -2260Westerlo

Het Duits product ALUCA is al meer dan 15 jaar de maatstaf wat betreft aluminium bedrijfswageninrichting. ALUCA is enig op dat vlak, het bestaat voor bijna 100% aluminium.Waar staat ALUCA voor?

Daikin Ac

Rijvisschestraat 118 -9052Zwijnaarde

Daikin is pionier in de ontwikkeling van innovatieve en energievriendelijke klimaatbeheersystemen en warmtepompen. Op maat van elke behoefte biedt Daikin oplossingen voor residentiële, commerciële en industriële toepassingen.

Gevelco Gevelbepleistering

Kmo-zone Molenheide 4021 -3520Zonhoven

Gevelco gevelbepleistering van kwaliteit, nieuwbouw en renovatie te Genk Gevelco gevelbepleistering Limburg Gevelbepleistering, renovatie, nieuwbouw, gevelisolatie, gevelreiniging, Limburg, Genk, crepi, duurzaam, gevelbescherming, mineralen, economis

Noe-bekistingtechniek

Leuvensesteenweg 613 -1930Zaventem

Efficiënt, doelmatig en duurzaam: dat is bouwen met beton. En wie bouwt met beton, kiest voor bekisting van NOE. Hoogwaardige bekistingsystemen die het resultaat zijn van voortdurende innovatie.

Van Looy Bouwgroep

Rijmenamseweg 83a -2820Bonheiden

Van Looy Bouwgroep nv en haar zusterbedrijf Van Looy Gronden nv ontwikkelen, financieren, bouwen en verkopen of verhuren duurzaam en tijdloos vastgoed met hoog rendement gelegen op bijzondere locaties.

Arch_id Architectenvenn

Gentstraat 42 -9800Deinze

De architectenvennootschap legt zich toe op architectuur ingeplant in zijn omgeving met respect voor het bestaande en het duurzaam bouwen. Nieuwbouw, renovatie, verbouwing en interieur worden vanuit deze visie gerealiseerd. Herbes

Breex

Molenstraat 71 -9160Lokeren

BREEX is de referentie voor slimme bedrijfsoplossingen bij kmo in de Benelux. Klanten helpen groeien is ons voornaamste doel.

Verheyen Betonproducten

Hoge Mauw 460 -2370Arendonk

Verheyen Betonproducten produceert prefab elementen in architectonisch beton op maat en lichte structuurelementen. Bij architectonisch beton worden de voordelen van prefab (duurzaam, kwalitatief, efficiënt) gecombineerd met het esthetische.

Arkana

Hoge Mauw 1510 -2370Arendonk

Bouwen met Arkana, betekent comfortabel en duurzaam bouwen. Onze energiezuinige woningen in houtskeletbouw herkent u meteen aan de doordachte architectuur met een exclusief ontwerp en een heerlijk ruimtegevoel.

Pirobouw

Brechtsebaan 114 -2900Schoten

Pirobouw recycleert uw piepschuimverpakkingsafval (EPS) tot isolatiemateriaal, waardoor het begrip `duurzaam bouwmateriaal` een echte invulling krijgt.

Burovorm

Nijverheidsstraat 22 -2570Duffel

LKM is gespecialiseerd in fabricatie van houten kantoormeubelen : burelen, kasten, ladenblokken, ...

Bruist

Zeepziederijstraat 8 -8200Brugge

Groep 3 - buro voor architectuur in Brugge Groep 3 Architectuurbureau architectuur, architektuur, architect, architecten, architekt, architekten, verbeke, vermandele, bouw, bouwen, verbouwen, verbouwing, nieuwbouw, renovatie, renoveren, vernieuwen, r

Sea

Herman Roelstraetestraat 36 -8501Heule

SEA is een algemeen elektro-installatiebedrijf opgestart in 2006 door Stephan Dejaegere. Duurzaam bouwen bekom je niet enkel door een compacte en luchtdichte bouw, ook de ventilatiewijze, het verwarmingconcept ... en de elektrisch

Quackels Woningbouw

Groeningenlei 44 -2550Kontich

Quackels Woningbouw, bouwt uw droomhuis laag-energie en duurzaam.

Groep Mouton

Verleydonckstraat 52 -9080Lochristi

Bomen zijn een duurzaam gegeven. Niet alleen voor de vele jaren die ze nodig hebben om te ontplooien maar ook het belang voor mens en dier. Bijvoorbeeld een boswandeling en 's avonds lekker genieten aan de houtkachel. Laat ons denken aan hoeveel hout

Bcb Bouw

Edgard Tinelstraat 65 -9040Sint-amandsberg

BCB bvba - Bouwen met het oog op 2020Samen met BCB kiest u voor duurzaam en correct bouwen. Voldoen aan de laatste eisen op vlak van isolatie, ventilatie, energie is geen evidentie meer. Zowel ecologisch als economisch wordt naar de beste ...

Vlinvesta

Corbeillestraat 40 -2235Hulshout

Vlinvesta is een dynamisch ondernemersbedrijf dat actief meebouwt aan nieuwe bedrijven en opportuniteiten. We zoeken constant naar nieuwe kansen en willen daarbij investeren in ondernemers en bedrijven die duurzaam willen groeien.

Symobo

Kutsegemstraat 12 -1910Kampenhout

Bij Symobo vertrekken we niet vanuit standaardoplossingen. Wél vanuit uw wensen, doelstellingen en mogelijkheden. Op basis daarvan kiezen we het beste prefab-bouwsysteem. Zo bouwen we altijd snel, duurzaam en kostenefficient.

Omnicol Belgium

Bergstraat 36c -3945Ham

Standaard Advies TegelwerkenVoor goed en duurzaam tegelwerk is meer vereist dan vakmanschap en kwaliteitsproducten. Het draait om het verkrijgen van de juiste verbinding tussen de ondergrond en het soort afwerking.

Cevan Industries

Industrieterrein 1607 -3680Maaseik

Cevan gelooft dat het creëren van meerwaarde voor de klant in Europa duurzaam mogelijk blijft in diverse sectoren en toepassingen en dit door het koppelen van hoogtechnologische industriële productieprocessen aan traditioneel vakmanschap

Žt Kempisch Domein

Esdoornlaan 3 -2382Ravels

Kempisch Domein, uw leverancier van duurzaam kastanjehout hekwerk,hurdels,post&rail,schapenhekwerk Kempisch domein staketen kastanien latten zaun holz edel spalten gemuse pfosten pferde chestnut fence field gate sheep cleft splitting wood treillage c

Abo Holding

Derbystraat 255 -9051Gent

ABO-Group is een geheel van geintegreerde engineering & testing ondernemingen, actief op vlak van bodem, milieu, geotechniek, energie en afval.

Reynaers Aluminium

Oude Liersebaan 266 -2570Duffel

Roval Aluminium is een toonaangevende specialist in aluminium bouwproducten voor daken en gevels, zoals dakrandprofielen, muurafdeksystemen, waterslagen, lamellenwanden, doorvalbeveiliging en balusters. Producten om duurzaam te bouwen zijn ook ...

Groep D

Londerzeelsesteenweg 34 -1861Meise

De Gevelgroep neemt de volledige zorg voor buitenmuren over van bouwers en verbouwers. Zo kan jij duurzaam en comfortabel wonen.

Weltjens Johan

Boshovenstraat 12 -3670Oudsbergen

Wanneer je een oprit aanlegt, kunnen op termijn verzakkingen, afbrokkelingen en losse tegels een plaag vormen. Ook voor een mooie steenstructuur is het prijskaartje vaak zeer hoog. PRINTBETON is een duurzaam alternatief voor klinkers en tegels.

Alides

Toemaattragel 1 -9000Gent

Alides brengt ideeën in vastgoed. Alides is een proactieve full service eigenaar, ontwikkelaar, beheerder en exploitant van een verscheiden vastgoedportefeuille. Alides maakt deel uit van de familiale Gentse Group Maes.

Gudi

Evenbroekveld 11 -9420Erpe-mere

Een gevarieerde en doordachte waaier aan profielen voor ramen, deuren, veranda`s, poorten en gevels. Innovatieve systemen die passen bij elke bouwstijl. duurzaam, onderhouds- en milieuvriendelijk, energiebesparen, veilig en kleurrijk.

Cleaning By Laser

Winkelom 83 -2440Geel

Laserreinigen is een duurzaam en milieuvriendelijk alternatief voor droogijs- en zandstralen.

Vm - Tegels

Kortrijksestraat 86 -8020Oostkamp

Uw thuis is een plek om te genieten. En dat begint bij een karaktervolle sfeer, een warm thuisgevoel en duurzaam design. Bij VM tegels vindt u telkens de nieuwste lichting tegels en wandtegels in alle mogelijke vormen.

Nature Solutions

Nijverheidsstraat 58 -2570Duffel

Nature Solutions optimaliseert het volledige waterbeleid van ondernemingen en particulieren.

Rombaut

Meulestedekaai 46 -9000Gent

RMBT electro technics is een aannemer elektriciteit en bouwt elektrische installaties die modulair, duurzaam en snel aanpasbaar zijn. Onze elektrische installaties vormen een waardig en innovatief alternatief binnen de traditionele bouw.

Idea To Business

Kwaadstraat 25 -9750Zingem

Coaching en diensten inzake innovatiemanagement Strategische en Duurzaam innoveren strategie, innovatie, innovatiemanagement, hrm

Istema

Voskenslaan 332 -9000Gent

Ingenieursbureau Stockman - Ontwerp en opvolging van technische installaties in gebouwen. Ingenieursbureau Stockman | home Stockman,ingenieursbureau,studiebureau,HVAC,electriciteit,duurzaam,bouwen,energie

Grohe Nederland

Metaalstraat 2 1 -2718 SWZoetermeer (nl)

GROHE is werelds marktleider in de sanitairbranche. Vanuit vijf productielocaties produceren we sanitaire producten zoals kranen, watersystemen, douchesystemen en installatiesystemen voor de consumenten- en professionele markt.

Stramien Architectuur En Ruimtelijke Planning Cvba

Mechelsesteenweg 271 -2018Antwerpen

STRAMIEN HomeTeamVisieArchitectuurStedenbouwContact Stramien wint ontwerpwedstrijd voor een nieuw paviljoen voor stadsbezoekers in Tongeren. Stramien met Permeke en Kamp C tweemaal genomineerd voor de Belgian Building Awards. Stramien met Permeke bek

Durmiline

Einestraat 10 -9700Oudenaarde

Sinds meerdere jaren is polierbeton als vloerafwerking in volle opkomst. Dit niet enkel omwille van het naadloos karakter waardoor de ruimte accentueert maar ook het natuurlijk uitzicht, makkelijk onderhoud en relatief goedkope prijs.

De Draaiboom Gereedschappen

Antwerpsesteenweg 156 -2660Hoboken

Bent u op zoek naar duurzaam gereedschap, competitieve prijzen en een klantgerichte benadering? Zoek niet verder! De Draaiboom is uw solide partner in ijzerwaren en gereedschappen. Wij streven ernaar u absoluut de beste service te bieden, iedere ...

M-services

Fotografielaan 18 -2610Wilrijk (antwerpen)

Een kwalitatief woon- en werkklimaat dragen bij tot een betere levenskwaliteit, maar ook tot een meer duurzaam verbruik van uw energie.M-Services begeleidt u naar de juiste keuze in verwarming, ventilatie en airconditioning.

Salmon Entec

Brugstraat 10 -3890Gingelom

Salmon Entec doet veel meer dan uw verwarming en sanitair installeren en onderhouden. We verhogen uw levenscomfort met verwarmingssystemen die functioneel, duurzaam en esthetisch zijn.

Setisol

Leurshoek(bev) 95 -9120Beveren

Setisol biedt kwaliteitsvolle en complete oplossingen voor een optimale vloeropbouw, van isolatie, chape en vloerverwarming tot de eigenlijke bekleding. Dat doen we met veel aandacht voor duurzaam, toekomstgericht en kostenbesparend bouwen.

Abet

Streekbaan 244 -1800Vilvoorde

Abet Laminati, de Italiaanse fabrikant van hoogwaardig decoratief hogedruk laminaat, gekend onder de merknaam Print HPL, biedt een zeer uitgebreid leveringsprogramma aan van duurzaam HPL (High Pressure Laminate)..