U zocht op: duurzaam bouwen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Kingspan Geisoleerde Panelen

Bouwelven 17 -2280Grobbendonk

Hoogwaardige oplossingen voor duurzame gebouwen, vooruitstrevende technologien en prijswinnende ontwerpen. Dit zijn geen idealen, dit is waar Kingspan voor staat, innovatie en duurzaamheid zijn onze drijfveren

Ecomat Zoersel

Ringlaan 42 -2240Zandhoven

Concreet helpen we je bouwen aan je eigen plekje op aarde met bouwadvies en het zo efficiënt mogelijk leveren van bio-ecologische bouwmaterialen. Het is daarom belangrijk niet alleen ‘groen’ te denken, maar ook ‘blauw’ : milieu & gezondheid.

Vito

Boeretang 200 -2400Mol

De nood aan hernieuwbare energie neemt elke dag toe. VITO en EnergyVille voeren onderzoek naar 2 cruciale technologische doorbraken in die materie: de opslag van elektriciteit en de optimalisatie van thermische energiesystemen.

Aluca

Zone Reme 8 -2260Westerlo

Het Duits product ALUCA is al meer dan 15 jaar de maatstaf wat betreft aluminium bedrijfswageninrichting. ALUCA is enig op dat vlak, het bestaat voor bijna 100% aluminium.Waar staat ALUCA voor?

Vlinvesta

Corbeillestraat 40 -2235Hulshout

Vlinvesta is een dynamisch ondernemersbedrijf dat actief meebouwt aan nieuwe bedrijven en opportuniteiten. We zoeken constant naar nieuwe kansen en willen daarbij investeren in ondernemers en bedrijven die duurzaam willen groeien.

Cleaning By Laser

Winkelom 83 -2440Geel

Laserreinigen is een duurzaam en milieuvriendelijk alternatief voor droogijs- en zandstralen.