U zocht op: duurzaam bouwen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Ecomat Zoersel

Ringlaan 42 -2240Zandhoven

Concreet helpen we je bouwen aan je eigen plekje op aarde met bouwadvies en het zo efficiënt mogelijk leveren van bio-ecologische bouwmaterialen. Het is daarom belangrijk niet alleen ‘groen’ te denken, maar ook ‘blauw’ : milieu & gezondheid.

Cenergie

Frankrijklei 115 -2000Antwerpen 1

Cenergie is ontstaan uit een initiatief van de Universiteit Antwerpen om nieuwe oplossingen te ontwikkelen voor duurzaam energiegebruik en energiebeheer via energie-audits in gebouwen en beleidsondersteunend werk.

Provinciale Ontwikkelingsmaatschappij Antwerpen

Koningin Elisabethlei 22 -2018Antwerpen

Als uitvoerder van het economisch beleid van de provincie Antwerpen kiest POM Antwerpen resoluut voor de versterking van het ondernemerschap door het weldoordacht zoeken naar en ontwikkelen van ruimte voor bedrijvigheid.

Belgian Laser Company - Blc

Bredastraat 149 -2060Antwerpen 6

BLC uw partner in het Antwerpse voor precisie lasersnijden van plaatmateriaal, las- en montagewerk, plooien, boren, tappen, graveren, trommelen, glasparelstralen, enz. BLC FAST! is onze 24/24u expressdienst voor uw dringende stukken.

Dural Bouwgroep

Ledeganckkaai 1 -2000Antwerpen 1

Als uw duurzame partner met méér dan 25 jaar ervaring in huis, zorgen wij er voor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen.

De Vocht Containers – Recycling

Steenweg Op Waarloos 41 -2840Rumst

Afvalophaling en afvalverwerking met een flexibele kmo-spirit, dat vindt u bij De Vocht. Wij zijn als modern familiebedrijf gedreven in wat we doen: afval verzamelen, sorteren en verwerken.

Quackels Woningbouw

Groeningenlei 44 -2550Kontich

Quackels Woningbouw, bouwt uw droomhuis laag-energie en duurzaam.

Nature Solutions

Nijverheidsstraat 58 -2570Duffel

Nature Solutions optimaliseert het volledige waterbeleid van ondernemingen en particulieren.

Pirobouw

Brechtsebaan 114 -2900Schoten

Pirobouw recycleert uw piepschuimverpakkingsafval (EPS) tot isolatiemateriaal, waardoor het begrip `duurzaam bouwmateriaal` een echte invulling krijgt.

De Draaiboom Gereedschappen

Antwerpsesteenweg 156 -2660Hoboken

Bent u op zoek naar duurzaam gereedschap, competitieve prijzen en een klantgerichte benadering? Zoek niet verder! De Draaiboom is uw solide partner in ijzerwaren en gereedschappen. Wij streven ernaar u absoluut de beste service te bieden, iedere ...

M-services

Fotografielaan 18 -2610Wilrijk (antwerpen)

Een kwalitatief woon- en werkklimaat dragen bij tot een betere levenskwaliteit, maar ook tot een meer duurzaam verbruik van uw energie.M-Services begeleidt u naar de juiste keuze in verwarming, ventilatie en airconditioning.

Burovorm

Nijverheidsstraat 22 -2570Duffel

LKM is gespecialiseerd in fabricatie van houten kantoormeubelen : burelen, kasten, ladenblokken, ...

Reynaers Aluminium

Oude Liersebaan 266 -2570Duffel

Roval Aluminium is een toonaangevende specialist in aluminium bouwproducten voor daken en gevels, zoals dakrandprofielen, muurafdeksystemen, waterslagen, lamellenwanden, doorvalbeveiliging en balusters. Producten om duurzaam te bouwen zijn ook ...