U zocht op: duurzaam bouwen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Ecomat Genk

MeeËnweg 7 -3600Genk

Concreet helpen we je bouwen aan je eigen plekje op aarde met bouwadvies en het zo efficient mogelijk leveren van bio-ecologische bouwmaterialen......op het ritme van Moeder Natuur. Zolang het nodig is!

Isolair

Diestersteenweg 4 -3510Kermt

Ultriso is één van de best isolerende mortels op de markt voor vloeren en platte daken. Het combineert unieke technische troeven met een makkelijke plaatsing. En dat aan een betere prijs dan een traditionele vloeropbouw.

Integratech

Groenstraat(s) 48 -3270Scherpenheuvel-zichem

Integratech – LED partner voor lichtplanner en installateur. Woningbouw, interieurinrichting, winkelinrichting, rust- en ziekenhuizen, scholen, kantoorbouw en industrie, overal werden onze energiezuinige oplossingen toegepast en met succes.

Algeco

Schoebroekstraat 34 -3583Paal

Algeco, de marktleider in modulaire bouw, units en containers. Contacteer ons voor meer informatie! Meer dan 65 jaar ervaring. Flexibele oplossingen. Actief in 29 landen. Wereldwijde marktleider.

Algeco Belgium

Schoebroekstraat 34 -3583Paal

Algeco, de marktleider in modulaire bouw, units en containers. Contacteer ons voor meer informatie! Meer dan 65 jaar ervaring. Flexibele oplossingen. Actief in 29 landen.Wereldwijde marktleider.

Corvers

Buntjesstraat 42 -3583Beringen

Gespecialiseerd in het aanleggen van parkings, zowel met klinkers als met asfalt - Corvers bvba zorgt voor de coördinatie van de veiligheid op de werf - Gespecialiseerd in het aanleggen van parkings, zowel met klinkers als met asfalt ,

Galva Power Group

Centrum-zuid 2037 -3530Houthalen-helchteren

Galva Power is de enige groep in Europa die een complete waaier van geintegreerde diensten kan aanbieden op vlak van oppervlaktebehandeling

Gevelco Gevelbepleistering

Kmo-zone Molenheide 4021 -3520Zonhoven

Gevelco gevelbepleistering van kwaliteit, nieuwbouw en renovatie te Genk Gevelco gevelbepleistering Limburg Gevelbepleistering, renovatie, nieuwbouw, gevelisolatie, gevelreiniging, Limburg, Genk, crepi, duurzaam, gevelbescherming, mineralen, economis

Omnicol Belgium

Bergstraat 36c -3945Ham

Standaard Advies TegelwerkenVoor goed en duurzaam tegelwerk is meer vereist dan vakmanschap en kwaliteitsproducten. Het draait om het verkrijgen van de juiste verbinding tussen de ondergrond en het soort afwerking.