U zocht op: duurzaam bouwen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Probam

Korte Keppestraat 7 -9320Erembodegem

Probam NV kent zijn oorsprong in een projectontwikkelingbedrijf. Met deze kennis, gecombineerd met de pragmatische en praktische aanpak van de aannemer is Probam NV uitgegroeid tot een professioneel proces- en projectmanager.

Renolit Belgium

Industriepark "de Bruwaan" 43 -9700Oudenaarde

RENOLIT is binnen Europa al meer dan 40 jaar één van de toonaangevende fabrikanten van kunststof dakbanen. Ons breed gamma van kunststof dakbanen en onze innovatieve daksystemen wordt wereldwijd toegepast in nieuwbouw- en renovatieprojecten.

Abo Holding

Derbystraat 255 -9051Gent

ABO-Group is een geheel van geintegreerde engineering & testing ondernemingen, actief op vlak van bodem, milieu, geotechniek, energie en afval.

Gudi

Evenbroekveld 11 -9420Erpe-mere

Een gevarieerde en doordachte waaier aan profielen voor ramen, deuren, veranda`s, poorten en gevels. Innovatieve systemen die passen bij elke bouwstijl. duurzaam, onderhouds- en milieuvriendelijk, energiebesparen, veilig en kleurrijk.

Alides

Toemaattragel 1 -9000Gent

Alides brengt ideeën in vastgoed. Alides is een proactieve full service eigenaar, ontwikkelaar, beheerder en exploitant van een verscheiden vastgoedportefeuille. Alides maakt deel uit van de familiale Gentse Group Maes.

Idea To Business

Kwaadstraat 25 -9750Zingem

Coaching en diensten inzake innovatiemanagement Strategische en Duurzaam innoveren strategie, innovatie, innovatiemanagement, hrm

Daikin Ac

Rijvisschestraat 118 -9052Zwijnaarde

Daikin is pionier in de ontwikkeling van innovatieve en energievriendelijke klimaatbeheersystemen en warmtepompen. Op maat van elke behoefte biedt Daikin oplossingen voor residentiële, commerciële en industriële toepassingen.

Durmiline

Einestraat 10 -9700Oudenaarde

Sinds meerdere jaren is polierbeton als vloerafwerking in volle opkomst. Dit niet enkel omwille van het naadloos karakter waardoor de ruimte accentueert maar ook het natuurlijk uitzicht, makkelijk onderhoud en relatief goedkope prijs.