U zocht op: duurzaam ondernemen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Ecofest

Borsbeeksebrug 34 -2600Berchem (antwerpen)

Ecofest vzw is in 2004 begonnen met een focus op duurzaamheid binnen de evenementensector

Tauw Belgie

Remylaan 4c -3018Wijgmaal (brabant)

Tauw wil bijdragen aan een duurzame omgeving. Samen met onze klanten. Want de kwaliteit van het milieu en de leefomgeving kan altijd beter. Zolang wij daarvan overtuigd zijn, blijven we bestaan. Professionals met duurzame oplossingen.

De Vocht Containers – Recycling

Steenweg Op Waarloos 41 -2840Rumst

Afvalophaling en afvalverwerking met een flexibele kmo-spirit, dat vindt u bij De Vocht. Wij zijn als modern familiebedrijf gedreven in wat we doen: afval verzamelen, sorteren en verwerken.

Flanders Investment And Trade

Koning Albertii Laan 37 -1030Brussel 3

Flanders Investment & Trade is het unieke aanspreekpunt voor Vlaamse bedrijven met exportplannen en buitenlandse bedrijven die zich in Vlaanderen willen vestigen. Dit Vlaamse agentschap biedt ondernemingen kosteloos advies en begeleiding.

Albe Invest

Boombekelaan 12 -2660Antwerpen

Wij beseffen dat drukwerk - vaak onterecht - als milieubelastend wordt beschouwd. Daarom besteden we meer dan gewone aandacht aan duurzaam ondernemen.

De Wolkammerij

Adolf Greinerstraat 12 -2660Antwerpen

De Wolkammerij wil bedrijven stimuleren in het aanwerven van kansengroepen in het kader van duurzaam ondernemen en gesteund door een privaat-publieke samenwerking. Bedrijvencentrum De Wolkammerij stelt infrastructuur ter beschikking, waardoor opstart

Econocom Managed Services

Leuvensesteenweg 510 -1930Zaventem

De experts binnen al onze activiteiten hebben inzicht in de zakelijke behoeften van al onze contacten, zij analyseren de verschillende standpunten en bedenken, bouwen en financieren de digitale oplossingen die onze klanten nodig hebben.