U zocht op: duurzaamheid

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


L En P Parket

Bist 28 -2610Antwerpen

index2kerst // Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Macromedia Flash Player. Get Flash

Serneels Christophe

Smidstraat 303 -2590Berlaar

. Na een eerste vrijblijvend en verkennend gesprek zal u al snel merken dat wij een professionele kijk en een eigentijdse visie hebben op uw groenaanleg en onderhoud.

Ecofest

Borsbeeksebrug 34 -2600Berchem (antwerpen)

Ecofest vzw is in 2004 begonnen met een focus op duurzaamheid binnen de evenementensector

Tauw Belgie

Remylaan 4c -3018Wijgmaal (brabant)

Tauw wil bijdragen aan een duurzame omgeving. Samen met onze klanten. Want de kwaliteit van het milieu en de leefomgeving kan altijd beter. Zolang wij daarvan overtuigd zijn, blijven we bestaan. Professionals met duurzame oplossingen.

Pantarein

Sint-hubertusdreef 12 -3150Haacht

Publicaties met inhoud, die helder verwoorden waar het op staat, zijn ons handelsmerk. We verwerven in geen tijd een helikopterzicht, en ontwikkelen van daaruit een solide concept: dat is onze eerste meerwaarde.

Abc Expo

Langevelde 22 -1785Merchtem

Uw partner in draagbare standen & mobiele systemen voor beurzen of evenementen. Banners, Rollbanners, PopUp`s, Modulaire panelen,... van 1 tot 50m? of zelf meer... Wij hebben een eigen productie en ruime showroom.

Roy Maes

Filip De Pillecynstraat 15 -9150Kruibeke

Care

Luchthavenlei 7b -2100Deurne (antwerpen)

Iedereen kan toch schoonmaken?Alle schoonmaakbedrijven zijn toch hetzelfde?Maar twee van de vele vastgeroeste ideeën.Rekening houdende met budget, behoeften en wensen van onze klanten, staan we reeds meer dan 30 jaar aan te top in onze sector.

Antea Belgium

Roderveldlaan 1 -2600Berchem

Soresma Ingenieursbureau Oranjewoud BV Home Organisatie Profiel Vakgroepen Vestigingen Cijfers Organogram Maatschappelijk verantwoord ondernemen Kwaliteitsgaranties Werkgebieden Beleid Bodem Energie Infrastructuur Geo-ICT Mi

Kinnarps (belgium)

Heide 15 -1780Wemmel

Kinnarps ontwikkelt en produceert innovatieve kantoormeubelen voor bedrijven en publieke omgevingen. Ergonomie en duurzaamheid vormen de grondslag van de visie van Kinnarps.

A & B Project

Nijverheidsstraat 10 -1840Londerzeel

A&B Project, een creatief dynamisch Belgisch bedrijf dat meer dan 20 jaar geleden ontstaan is in de wereld van de standenbouw, en steeds is blijven groeien en evolueren tot een bedrijf dat vandaag staat voor:Standenbouw Interieur Grafiek

Provinciale Ontwikkelingsmaatschappij Antwerpen

Koningin Elisabethlei 22 -2018Antwerpen

Als uitvoerder van het economisch beleid van de provincie Antwerpen kiest POM Antwerpen resoluut voor de versterking van het ondernemerschap door het weldoordacht zoeken naar en ontwikkelen van ruimte voor bedrijvigheid.

Interface Belgium Operations

Joseph Stevensstraat 7 -1000Brussel

Per definitie zijn wij de grootste fabrikant van commerciële tapijttegels ter wereld. We zijn leiders in de branche als het gaat om design, innovatie en duurzaamheid. We zijn trots op onze prestaties op het gebied van duurzaamheid

Woonhaven Antwerpen

Jan Denucéstraat 23 -2020Antwerpen

Woonhaven Antwerpen biedt huurders een kwalitatieve en betaalbare woning aan in een aangename omgeving met aandacht voor duurzaamheid en architectuur.

Van Gansewinkel

Nijverheidstraat 2 -2870Puurs

Van Gansewinkel geeft afval een tweede leven in de vorm van grondstoffen en energie. Dat start met zoveel mogelijk aan de bron te scheiden en door simpelweg afvalcontainers voor u te ledigen en afval te recyclen.Ontdek onze klantgerichte oplossingen