U zocht op: duurzame energie

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Pluimers Isolatie Belgie

G. Demeurslaan 112 -1654Beersel

Pluimers werkte zich de afgelopen 47 jaar op tot Europees marktleider in de branche van de isolatie. Met de huidige energieconsumptie in het achterhoofd moeten we met z`n allen op zoek naar een duurzamer België.

Hansgrohe

Internationalelaan 55k -1070Anderlecht

Hansgrohe: leader in douches, keuken- en badkamerkranen die kwaliteit, design en innovatie verenigen. De ideale partner bij de bouw of renovatie van uw keuken en badkamer.

Berckmans All Services

Stwg. Op Lebbeke 95 -1745Opwijk

Een bedrijf gespecialiseerd in energie toepassingen.Voor zowel particulier als B2B.

Es-sence

Kellenborrestraat 11 -1560Hoeilaart

ES-SEnCE bvba is a Belgian enterprise offering (Interim) Management Services and Outsourcing Solutions to the Process Industry (Environmental, Bio-based, Chemicals, Renewables, Fuels, Food...), the Utilities Industry (Power, Renewables...) and...

Athlon Car Lease Belgium

Peutisesteenweg 115 -1830Machelen (brabant)

Athlon is een internationale aanbieder van operationele autoleasing en mobiliteitsoplossingen. Athlon levert meer dan leasewagens alleen. We zijn er voor iedereen die behoefte heeft aan mobiliteitsoplossingen, ongeacht de waarde van uw wagenpark.

Engie Electrabel

Simon Bolivarlaan 34 -1000Brussel 1

Electrabel maakt deel uit van GDF SUEZ, wereldwijd een van de toonaangevende energieleveranciers, actief in de volledige waardeketen van de energie, in elektriciteit en aardgas, zowel stroomop- als stroomafwaarts.

Belgian Eco Energy

Bedrijvenlaan 3 -2800Mechelen

Als bedrijf bent u continu op zoek naar duurzame oplossingen om efficiënt te besparen. Samen met Bee kan u vanaf vandaag uw energiefacturen fors doen dalen door een op maat ontwikkelde ‘Lokaal Opgewekte Energie’-oplossing.

Belsol Group

Leuvensesteenweg 643 -1930Zaventem

Belsol Group ondersteunt België en haar toekomst op een duurzame manier.Om dat te bereiken maken we gebruik van onuitputtende -groene- energiebronnen die ingezet kunnen worden voor een duurzamer milieu. Service, kwaliteit en h

Ecowatt - Vandenbroecke

Tuilstraat 32 -1982Zemst

Een aangename verwarming, een goede ventilatie en stromend warm water… Ze bepalen voor een groot deel het leefcomfort van je woning. Zowel voor een nieuwbouw als voor een bestaande woning biedt Ecowatt energiezuinige en duurzame oplossingen.

Tractebel Engineering

Avenue Ariane 7 -1200Sint-lambrechts-woluwe

Het bedrijf levert de meest geavanceerde engineeringoplossingen en biedt advies aan klanten op de publieke en private markt: elektriciteit, kernenergie, gas, industrie en infrastructuur.

C.i.a.t. Belgium

Alfons Gossetlaan 28a -1702Dilbeek

Al meer dan 70 jaar zet CIAT zich in voor uw comfort. De kern van onze knowhow,warmte-uitwisseling, luchtwarmte, aardwarmte, warmtepompen: duurzame energie-oplossingen met respect voor het milieu.

Antargaz Belgium

Woluwelaan 135 -1831Diegem

In België verdeelt Antargaz propaan- en butaangas in tanks en flessen, en aardgas.Zowel voor particulieren als voor bedrijven (industrie, landbouw, horeca) heeft Antargaz de juiste energie-oplossingen. Antargaz zorgt voor gas, waar u dat wilt.