U zocht op: duurzame energie

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Kingspan Geisoleerde Panelen

Bouwelven 17 -2280Grobbendonk

Hoogwaardige oplossingen voor duurzame gebouwen, vooruitstrevende technologien en prijswinnende ontwerpen. Dit zijn geen idealen, dit is waar Kingspan voor staat, innovatie en duurzaamheid zijn onze drijfveren

Primagaz Belgium

Kanaalweg 87 -3980Tessenderlo

Primagaz Belgium, de Belgische propaanspecialist, is de meest dynamische en toekomstgerichte gasleverancier van hePrimagaz is de trouwe energiepartner voor wie geen aardgas heeft of overstapt van stookolie naar propaan. We adviseren u bij de keuze...

Integratech

Groenstraat(s) 48 -3270Scherpenheuvel-zichem

Integratech – LED partner voor lichtplanner en installateur. Woningbouw, interieurinrichting, winkelinrichting, rust- en ziekenhuizen, scholen, kantoorbouw en industrie, overal werden onze energiezuinige oplossingen toegepast en met succes.

Tauw Belgie

Remylaan 4c -3018Wijgmaal (brabant)

Tauw wil bijdragen aan een duurzame omgeving. Samen met onze klanten. Want de kwaliteit van het milieu en de leefomgeving kan altijd beter. Zolang wij daarvan overtuigd zijn, blijven we bestaan. Professionals met duurzame oplossingen.

Alter Energy

Terlaak -3980Tessenderlo

Alter Energy is specialist in duurzame energieoplossingen via zonnepanelen, thuisbatterijen, warmtepompen, airco, ventilatie en meer.

Watts Insulation

Wingepark 59 -3110Rotselaar

Bij Watts Insulation produceren wij producten die bijdragen tot een duurzame toekomst door het verminderen van het energieverbruik en de uitstoot van CO2 gassen. De voorgedsoleerde Microflex leidingen

Solutes

Rauwelkoven 87 B -2440Geel

Solutes uit Geel is dé gespecialiseerde aanbieder van grondgekoppelde warmtepompen. Groene energie is méér dan de levering van groene stroom. Een gemiddelde Europeaan heeft vooral nood aan duurzame oplossingen voor verwarming en koeling.

Solar Access

Noordervaart 33 -2200Noorderwijk

SolarAccess is een internationaal opererende aanbieder van hoogwaardige industriële zonnestroomsystemen.Inmiddels produceren meerdere duizenden zonnestroomsystemen van SolarAccess dagelijks duurzame elektriciteit aan het net.