U zocht op: duurzame energie

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Kingspan Geisoleerde Panelen

Bouwelven 17 -2280Grobbendonk

Hoogwaardige oplossingen voor duurzame gebouwen, vooruitstrevende technologien en prijswinnende ontwerpen. Dit zijn geen idealen, dit is waar Kingspan voor staat, innovatie en duurzaamheid zijn onze drijfveren

Vito

Boeretang 200 -2400Mol

De nood aan hernieuwbare energie neemt elke dag toe. VITO en EnergyVille voeren onderzoek naar 2 cruciale technologische doorbraken in die materie: de opslag van elektriciteit en de optimalisatie van thermische energiesystemen.

Maes

Industriedijk 2 -2300Turnhout

Maes bv te Turnhout draagt al jaren de zorg voor de reiniging en onderhoud van industriële stoom- en verwarmingsketels.Met technische know-how, inovatief denken en een persoonlijke benadering.

Izen Energy Systems

Hoeksken 56 -2275Lille

IZEN onderneemt vanuit een duurzame visie. Aan deze visie hangen ook een aantal waarden vast, namelijk: kwaliteit, samenwerken, persoonlijke ontwikkeling, enthousiasme, bescheidenheid en duurzaamheid!

Solutes

Rauwelkoven 87 B -2440Geel

Solutes uit Geel is dé gespecialiseerde aanbieder van grondgekoppelde warmtepompen. Groene energie is méér dan de levering van groene stroom. Een gemiddelde Europeaan heeft vooral nood aan duurzame oplossingen voor verwarming en koeling.

Solar Access

Noordervaart 33 -2200Noorderwijk

SolarAccess is een internationaal opererende aanbieder van hoogwaardige industriële zonnestroomsystemen.Inmiddels produceren meerdere duizenden zonnestroomsystemen van SolarAccess dagelijks duurzame elektriciteit aan het net.