U zocht op: duurzame energie

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Cenergie

Frankrijklei 115 -2000Antwerpen 1

Cenergie is ontstaan uit een initiatief van de Universiteit Antwerpen om nieuwe oplossingen te ontwikkelen voor duurzaam energiegebruik en energiebeheer via energie-audits in gebouwen en beleidsondersteunend werk.

Provinciale Ontwikkelingsmaatschappij Antwerpen

Koningin Elisabethlei 22 -2018Antwerpen

Als uitvoerder van het economisch beleid van de provincie Antwerpen kiest POM Antwerpen resoluut voor de versterking van het ondernemerschap door het weldoordacht zoeken naar en ontwikkelen van ruimte voor bedrijvigheid.

Ecofest

Borsbeeksebrug 34 -2600Berchem (antwerpen)

Ecofest vzw is in 2004 begonnen met een focus op duurzaamheid binnen de evenementensector

Lec-energy Solutions

Reihagenstraat 15 -9200Dendermonde

Wij zijn gecertificeerde* airco installateur Hamme en Waasland. Wat in 2002 begon als technieker bij Daikin Europe te Oostende is gegroeid naar een volwaardige installateur airco en warmtepompen voor de regio Hamme en omstreken.

Swipe

Weverslaan 26 -9160Lokeren

Bij Swipe weten we dat het leggen van een bouw en verbouwpuzzel een hele opdracht kan zijn. Bij Swipe Zelfbouw zit je goed voor al jouw residentiële technieken. Zo heb je één betrouwbare partner die jou en jouw project door en door kent.

Dural Bouwgroep

Ledeganckkaai 1 -2000Antwerpen 1

Als uw duurzame partner met méér dan 25 jaar ervaring in huis, zorgen wij er voor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen.

Essent Belgium

Veldkant 7 -2550Kontich

Een extra dimensie geven aan uw onderneming? Essent. Uw nieuwe energie. Elektriciteit- en gasleverancier. Essent 100% groene stroom garantie en de grootste producent van groene stroom in de Benelux.

Berckmans All Services

Stwg. Op Lebbeke 95 -1745Opwijk

Een bedrijf gespecialiseerd in energie toepassingen.Voor zowel particulier als B2B.

Eneco Belgie B.v.

Battelsesteenweg 455i -2800Mechelen

ENECO Energie is reeds geruime tijd actiefop de Belgische energiemarkt. Wij leverenzowel elektriciteit als gas enkel aanondernemingen en industriëlen. Wij onder-scheiden ons door onze UNIEKE AANPAK opgebied van DUURZAME ENERGIE .

N E N S Power

Schaarbeekstraat 23 -9120Melsele

Stroomgroepen verhuur is al 35 jaar onze specialiteit. Dat verhuuraanbod werd verder uitgebreid met generator- en elektrische toebehoren en een selectie aan courant benodigd werfmateriaal zodat we onze klanten totaaloplossingen kunnen aanbieden.

Excecon

Zwaarveld 9 -9220Hamme (oost-vlaanderen)

ARTIKLIMA laat uw woning ademen! Wij leveren duurzame en ecologische totaaloplossingen voor woningventilatie: aardwarmtewisselaars, boilerwarmtepompen, luchtverdeelsystemen,… voor uw comfort!

Stefan Van Bogaert

Rupelmondestraat 80 -9150Bazel

Uw betrouwbare specialist voor rolluiken, vliegenwering, zonwering en veel meer, in het Waasland! U kiest voor kwaliteit, vakmanschap, service, duidelijke afspraken? Dan bent u bij ons op het juiste adres.

Agentschap Ondernemen

Lange Kievitstraat 111 -2018Antwerpen 7

Agentschap Ondernemen. Het aanspreekpunt voor ondernemers, samen met onze partners. Het Agentschap Ondernemen is de drijvende kracht achter meer en sterker ondernemerschap in Vlaanderen.

Belgian Eco Energy

Bedrijvenlaan 3 -2800Mechelen

Als bedrijf bent u continu op zoek naar duurzame oplossingen om efficiënt te besparen. Samen met Bee kan u vanaf vandaag uw energiefacturen fors doen dalen door een op maat ontwikkelde ‘Lokaal Opgewekte Energie’-oplossing.

Roluflex

Zwartzustersvest 27 -2800Mechelen

We zijn een jonge onderneming dat met een persoonlijke service solar rolluiken en screens op een duurzame manier aan de man brengt in Vlaanderen. Aarzel zeker niet om ons te bellen en een verkennend gesprek aan te gaan!

Van Gansewinkel

Nijverheidstraat 2 -2870Puurs

Van Gansewinkel geeft afval een tweede leven in de vorm van grondstoffen en energie. Dat start met zoveel mogelijk aan de bron te scheiden en door simpelweg afvalcontainers voor u te ledigen en afval te recyclen.Ontdek onze klantgerichte oplossingen

Colt International

Zandvoortstraat 5 -2800Mechelen

Wij ontwerpen, bouwen, installeren en onderhouden energiezuinige klimaatinstallaties, RWA en brandveiligheidssystemen en buitenzonwering. Zo dragen we bij aan een gezonde, veilige en duurzame werk- en leefomgeving.

Common Ground

Cogels-osylei 19 -2600Antwerpen

Als adviesbureau maakt Common Ground ruimte voor duurzame transitieprojecten in de publieke ruimte.Concreet gaat het om projecten in onder andere stadsontwikkeling, mobiliteit, infrastructuur, smart city en energie.

Svea Solar

Filip Williotstraat 9 -2600Berchem (antwerpen)

Svea Solar. Duurzame energie-oplossingen.

Nrg Man

Zandstraat(hsd) 51b -9120Beveren

NRG MAN is een resultaatgericht adviesbureau met een focus op het milieu en uw portemonnee. Wij helpen u juist te investeren in duurzame producten en helpen u besparen op uw energiekosten.