U zocht op: duurzame energie

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Daikin Ac

Avenue Franklin 1b -1300Wavre

Daikin is pionier in de ontwikkeling van innovatieve en energievriendelijke klimaatbeheersystemen en warmtepompen. Op maat van elke behoefte biedt Daikin oplossingen voor residentiële, commerciële en industriële toepassingen.

Tauw Belgie

Remylaan 4c -3018Wijgmaal (brabant)

Tauw wil bijdragen aan een duurzame omgeving. Samen met onze klanten. Want de kwaliteit van het milieu en de leefomgeving kan altijd beter. Zolang wij daarvan overtuigd zijn, blijven we bestaan. Professionals met duurzame oplossingen.

Es-sence

Kellenborrestraat 11 -1560Hoeilaart

ES-SEnCE bvba is a Belgian enterprise offering (Interim) Management Services and Outsourcing Solutions to the Process Industry (Environmental, Bio-based, Chemicals, Renewables, Fuels, Food...), the Utilities Industry (Power, Renewables...) and...

Athlon Car Lease Belgium

Peutisesteenweg 115 -1830Machelen (brabant)

Athlon is een internationale aanbieder van operationele autoleasing en mobiliteitsoplossingen. Athlon levert meer dan leasewagens alleen. We zijn er voor iedereen die behoefte heeft aan mobiliteitsoplossingen, ongeacht de waarde van uw wagenpark.

Installatiebedrijf Verplaetsen Willy

Wijgmaalsesteenweg 32 -3020Herent

De Groep Verplaetsen staat voor 3 groeiende, familiaal geleide activiteitengroepen - installatie van centrale verwarming, sanitair en zwembaden; airconditioning; services - actief in de private, industriële en publieke sector.

Ddg

Kolonel Begaultlaan 43 -3012Wilsele

DDG produceert, installeert en onderhoudt kachels & inbouwhaarden die aangesloten zijn op de centrale verwarmingssystemen in particuliere woningen.

Watts Insulation

Wingepark 59 -3110Rotselaar

Bij Watts Insulation produceren wij producten die bijdragen tot een duurzame toekomst door het verminderen van het energieverbruik en de uitstoot van CO2 gassen. De voorgedsoleerde Microflex leidingen

Belsol Group

Leuvensesteenweg 643 -1930Zaventem

Belsol Group ondersteunt België en haar toekomst op een duurzame manier.Om dat te bereiken maken we gebruik van onuitputtende -groene- energiebronnen die ingezet kunnen worden voor een duurzamer milieu. Service, kwaliteit en h

Ecowatt - Vandenbroecke

Tuilstraat 32 -1982Zemst

Een aangename verwarming, een goede ventilatie en stromend warm water… Ze bepalen voor een groot deel het leefcomfort van je woning. Zowel voor een nieuwbouw als voor een bestaande woning biedt Ecowatt energiezuinige en duurzame oplossingen.

Tractebel Engineering

Avenue Ariane 7 -1200Sint-lambrechts-woluwe

Het bedrijf levert de meest geavanceerde engineeringoplossingen en biedt advies aan klanten op de publieke en private markt: elektriciteit, kernenergie, gas, industrie en infrastructuur.

Indaver Municipal Services

Dijle 17a -2800Mechelen

Indaver biedt kwalitatieve en duurzame oplossingen voor het afvalbeheer van industriële bedrijven en openbare overheden.Onze focus ligt steeds op een milieuveilige verwerking van alle afvalstoffen en een valorisatie van energie en materialen.

Antargaz Belgium

Woluwelaan 135 -1831Diegem

In België verdeelt Antargaz propaan- en butaangas in tanks en flessen, en aardgas.Zowel voor particulieren als voor bedrijven (industrie, landbouw, horeca) heeft Antargaz de juiste energie-oplossingen. Antargaz zorgt voor gas, waar u dat wilt.