U zocht op: duurzame energie

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Aha-architecten

Steenstraat 24 -8700Tielt

aHa kort voor allround Housing approach, is het steeds weer zoeken naar een concept waarbinnen architectuur, interieur en exterieur een geheel vormen. Voor iedere specifieke opgave wordt gezocht naar een passend en innoverend antwoord.

Veolia

Industrieweg 64 -8800Roeselare

Suez, de Belgische marktleider in afvalmanagement, is een dienstverlenend bedrijf, dat op een pro-actieve manier, performante oplossingen aanbiedt aan bedrijven, de publieke sector en aan particulieren voor alle soorten afval (inc. gevaarlijk afval).

Vk Group

Brugsesteenweg 210 -8800Roeselare

VK is actief in vier marktsegmenten: Healthcare, Buildings, Industry en Infrastructure. We bieden onze klanten een totaalpakket onder een dak: masterplanning, architectuur, engineering, interieur en landscaping.

Atv-automat

Industrieweg 70 -8800Roeselare

ATV is de partner bij uitstek voor de automatisering van uw industriële installaties. Met meer dan 20 jaar ervaring hebben we alles in huis om oplossingen te ontwikkelen en te implementeren, geknipt op uw maat.

Dto-solarsystems

Kortrijkseweg 252 -8791Beveren (leie)

DTO-SOLAR SYSTEMS is een totaalleverancier en installateur in de toepassingen voor duurzame en hernieuwbare energieen.Ons aanbod omvat zonnepanelen, windenergie, warmtekrachtkoppelingen, warmtepompen en isolatie.

Beliwest

Westlaan 373 -8800Roeselare

Vanheede Landfill Solutions

Moorseelsesteenweg 32 -8800Rumbeke

Renewable energy: stortplaats categorie II, kleiontginning,producent groene elektriciteit en warmte

Veneco

Rue Des Bengalis 4 -7700Moeskroen

Veneco Ventilation ontwikkelt hoogwaardige ventilatie systemen - Systeem D. Met een Veneco ventilatiegroep ventileert u uw woning via warmterecuperatie.

Dewaele

Desselgemknokstraat 100 -8540Deerlijk

Dewaele bouwt energiezuinige woningen op maat en houtskeletbouw is daarvoor een uiterst geschikte bouwmethode. Dewaele bouwbedrijven beheerst als geen ander de technologie van de energiezuinige houtskeletbouw.