U zocht op: elektriciteit groothandel

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Eltralight

Diebeke(sch) 2 -9500Geraardsbergen

Eltralight is een groothandel in elektrisch installatiemateriaal. Dat gaat van verlichting (armaturen en lampen), kabels, domotica en automatiseringen tot huishoudelektro (zowel wit- als bruingoed). Energiebesparende producten.

Phoenix Mecano

Karrewegstraat 124 -9800Deinze

PM Komponenten is actief op het domein van behuizingen (kasten), klemmen, spoelen (electronica), aluminium profielen, klemstukken, lineaire versteleen. PM Komponenten est actif dans le domaine des armoires (coffrets), des connecteurs, des selfs (élec

Cebeo

Eugene Bekaertlaan 63 -8790Waregem

Cebeo is als groothandel in alle elektrisch materiaal de schakel tussen de fabrikant en de professionele elektro-installateur en de industrie. Cebeo biedt u producten en technische oplossingen voor de woningbouw, niet-woningbouw en de industrie.

Sunelektro

Zonnestraat 35 -9790Wortegem-petegem

SunElektro bezit een jarenlange ervaring op vlak van elektrische installaties en dit met een uitstekende reputatie. Ook op vlak van de installatie van zonnepanelen kunnen wij reeds heel wat geslaagde referenties voorleggen.Hi

Niedax Kleinhuis

Tulpenstraat 2 -9810Eke

MET PASSIE VOOR ONS PRODUCT GEVEN WE U DE BESTE RAADWe zijn steeds op zoek naar de beste oplossing en dat voel je. We bouwen verder op onze ervaring en komen zo tot ontwerpen die snel te monteren zijn en voldoen aan de meest recent geldende normen.

Solux Invest Cvba

Stijn Streuvelsstraat 99 -8790Waregem