U zocht op: elektriciteitswerken renovatie

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Rinnelec

Schanslaan 89 -2150Borsbeek

B.e.st Electronics Belgium

Oude Meirstraat 17 -2390Malle

B.E.ST electronics is een bedrijf dat actief is in de elektro- technische sector, vanuit de hoofdzetel gevestigd te Malle en met extra filialen te Aarschot en Dendermonde bestrijken wij een zeer grote oppervlakte.

Laremie

Arthur Verhoevenlaan 10 -2900Schoten

Uw elektricien van Schoten tot over heel Antwerpen.U kan bij mij terecht voor zowel projecten als kleine herstellingen, nieuwbouw en renovatie..

Elektro Wouters

Bareelstraat 79 -2580Beerzel

Zoekt u een flexibele elektrospecialist met ervaring? Elektro Wouters bouwt al meer dan veertig jaar aan zijn reputatie. Kwaliteit en service aan een eerlijke prijs: dat zijn onze kernwoorden.

Spark Technics

Dassastraat 94 -2100Deurne (antwerpen)

Voor alle diensten electriciteit privé en industrie kan Spark Technics u aangepaste electra-oplossingen bieden. Reken op een vakbekwame elektrieker met ervaring in: hoogspanning electriciteitswerken, hoogspannings en laagspanningscabines, enz

Schroyens

Berkenstraat 7 -2590Berlaar

Uitdagende bouwprojecten en ingrijpende renovaties, maar ook algemene elektriciteitswerken, installaties sanitair of centrale verwarming, ... elke werf of tussenkomst verdient de kennis van professionele vakmannen!

Langewouters

Industrielaan 4 -2250Olen

Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen en of plaatsen van elektrische schakelkasten voor de HVAC-sector: Verwarmingsinstallaties, Luchtbehandeling, Verwarming, Koeling, Bevochtiging, Droging en ook renovatie van verouderde schakelkasten.

Cbo Elektro

Pierrelaan 34 -2960Brecht

Onze oorspronkelijke activiteiten waren elektriciteitswerken in nieuwbouw, renovaties en bedrijfsgebouwen.Maar door de jaren heen heeft onze vakkennis zich uitgebreid naar andere takken van onze industrie zoals: domotica, verlichting,...

Avn Projects

Pastoor Mellaertsstraat 31 -2220Heist-op-den-berg

AVN Projects is gespecialiseerd in alle elektriciteitswerken. Van residentieel tot professioneel en van nieuwbouw tot renovatie.