U zocht op: elektriciteitswerken

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Bentro

Lode De Boningestraat 10 -2650Edegem

P&l Cleaning

Hanegraefstraat 18 -2050Antwerpen 5

Een hogere kwaliteits- en servicenorm voor de schoonmaak van uw gebouw door strikte opvolging van ons personeelGrondige analyse van de noden van uw bedrijf. Deskundig personeel + constante follow up.Regelmatige bijscholing op gebied van vakkennis

Van Der Spiegel

Antwerpsesteenweg 283 -2950Kapellen (antwerpen)

Van Der Spiegel nv is een familiebedrijf in Brasschaat dat al veertig jaar bestaat. Na twintig jaar werd het bedrijf overgelaten van vader op zoon en vandaag kunt u nog steeds bij ons terecht voor een waaier aan diensten. Ons tel nr is: 0495/79 91 76

Sparklet

Vekestraat 34 -2000Antwerpen

Sparklet brandbeveiliging is een dynamisch servicebedrijf in brandbeveiliging voor zowel professionals als particulieren

Electro Zwijsen

A. Stocletlaan 202 -2570Duffel

Electro Zwijsen nv en Etech Solutions nv, samen kortweg Group Zwijsen, is een technische organisatie die actief is in diverse sectoren van de installatiewereld

Verschueren Frans

Eikendreef 6 -2820Bonheiden

NV Verschueren is een zaak die jarenlange ervaring heeft opgebouwd in algemene elektriciteitswerken, domotica, tuinverlichting en beveiliging.

Omniworx

Populierenlaan 49 -2630Aartselaar

Omniworx is een algemene bouwfirma uit Aartselaar die al uw bouwprojecten en renovatiewerken tot een goed einde brengt. U kan bij ons terecht voor uw volgende renovatie, oprijlaan of reparatie aan het huis. Wij bieden u een professionele service.

Gs Solutions

Evangeliestraat 130 -9220Hamme (vl.)

Algemene Elektriciteit, Bordenbouw, Installateurs Elektriciteit

Fdr-elektro

Stefaniestraat -2018Antwerpen

Laremie

Arthur Verhoevenlaan 10 -2900Schoten

Uw elektricien van Schoten tot over heel Antwerpen.U kan bij mij terecht voor zowel projecten als kleine herstellingen, nieuwbouw en renovatie..

Geens El.co.

Eksterveldlaan 53 -2820Bonheiden

Geens El.Co. n.v. zorgt voor totaaloplossingen op het vlak van verlichting, elektrische verwarming, domotica, parlefonie, camerabewaking, datacommunicatie en beveiligingen.

Bvba Van Immerseel

Lakenmakersstraat 106 -2800Mechelen

Van Immerseel is uw ervaren specialist in centrale verwarming, sanitair, elektriciteit en ventilatie. U kan bij ons terecht voor uw nieuwbouwproject, renovaties, onderhoud en herstellingen.

Elektro Torfs

Strijdhoflaan 4 -2600Berchem (antwerpen)

Elektro Torfs is reeds enkele jaren actief in het uitvoeren van algemene elektriciteitswerken. Wij voeren zowel grote als kleine werken uit, ook installatie van warmtepomp, airco of zonnepanelen, telkens met oog op kwaliteit en afwerking.

Panisol

Turnhoutsebaan 594a -2110Wijnegem

Panisol is gegroeid uit een plaatsingsbedrijf van verlaagde plafonds dat in 1965 werd opgericht, en is zich geleidelijk aan gaan specialiseren in demonteerbare scheidingswanden.

Afbraakwerken Maes

Akkerbouwstraat 118 -2170Antwerpen

"Wij zijn onderweg" Dit is onze slogan en tevens onze belofte. Wanneer u een probleem heeft, springen wij direct in actie!

Rinnelec

Schanslaan 89 -2150Borsbeek

Luma

Veldstraat(mzn) 5 -2812Mechelen

Elektriciteitswerken en netwerkbekabeling in industrie , kantoren en winkels

Rv Install

Vakenderveld 5.1 -2500Lier

Wie bedrijfswageninrichting of elektriciteit zegt in Grobbendonk, komt al snel uit bij RV install.

Seko Technics

Passtraat 195 -9100Sint-niklaas

Seko Technics is een jong en dynamisch bedrijf dat actief is in talrijke takken van de industrie waaronder voornamelijk metallurgie, steenbakkerijen, slachterijen, hout- en textielnijverheid, vleesindustrie, ...