U zocht op: elektrisch gereedschap

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Gijsbrechts

Oude Liersebaan 122 -2220Hallaar

Met een zeer compleet assortiment hout, parket, platen, bekleding voor vloer, muur, wand, plafond, dak en afwerkingsmaterialen voor ramen en deuren. Met ons team van 40 medewerkers staan we klaar voor particulier, vakman en schrijnwerker.

De Ryck

Liersesteenweg 143 -2220Heist-op-den-berg

onze firma is hoofdzakelijk gegroeid in de aanhangwagenbouw en verhuur van aanhangwagens wij doen volledig onderhoud van alle merken naast ons eigen merk ook levering van het merk humbaur en eduardnaar onze uitbrijding in de ver

Battery Supplies

Misweg 3a -2220Heist-op-den-berg

In het gamma zitten onder meer startbatterijen voor auto’s, vrachtwagens, batterijen voor industriële reinigingsmachines, schaarliften, hoogwerkers, golfwagens, heftrucks, UPS, elektrisch handgereedschap,…Daar komen ook nog alle...

E.s.a.b.

Liersesteenweg 173h -2220Heist-op-den-berg

Onze innovatieve, alom befaamde apparaten en oplossingen worden ontwikkeld op basis van de input van onze klanten en gebouwd op basis van de kennis en ervaring van een wereldwijde leider op het gebied van productie.

Stage Unit

Impulsstraat 13 -2220Heist-op-den-berg

Stage Unit Stage Unit is in België al jaren één van de toonaangevende verhuurbedrijven in de AV-sector. Binnen deze sector voorziet Stage Unit in een volledig aanbod van technische diensten voor: • live concerten, ‘in- en outdoor’ • theaterproducties

Ontzorg-renovatie

Industriepark Zn -2220Heist-op-den-berg

Voor al uw nieuwbouw- of renovatieprojecten is Ontzorg - Renovatie de beste keuze. We ontfermen ons over elke fase van het proces en leiden alles in goede banen.

Kdk Electro Trading

Herentalsesteenweg(hal) 65 -2220Heist-op-den-berg

Ma.be

Industriepark Zone B 4 -2220Heist-op-den-berg

Home Page SMCE nv Superconductivity Magnet Corporation Europe nv 19/04/99 22:53

Versani

Leopoldlei 7a Bus 5 -2220Heist-op-den-berg

Kiest u voor uw sanitair voor Versani, dan heeft u een enorme keuze aan mogelijkheden, materialen, vormen en gebruiksdoeleinden. En dit in alle prijs-, kwaliteitcategorieen. Het sanitairaanbod van Versani is afgestemd op complete badkamerinrichting.

Vse Technologies

Liersesteenweg 173 -2220Heist-op-den-berg

Met een ploeg van meer dan 25 gemotiveerde, bekwame en opgeleide werknemers heeft VSE alle kennis en troeven in huis om alle technische uitdagingen tot een goed einde te brengen.

Monolith Technologies

Hulshoutsesteenweg 35 -2220Heist-op-den-berg

Monolith Technologies is een dynamisch elektrotechnisch installatiebedrijf dat het begrip `klantenservice` nog hoog in hetvaandel draagt. Bij ons kan u dan ook terecht voor de perfecte afwerking van al uw elektro-projecten, klein of groot.

Crestchic Transformers

Schaliehoevestraat 10 -2220Heist-op-den-berg

Paint-xtra

Industriepark 47 -2220Heist-op-den-berg

Professionele vergroothandel en groothandel voor de stucadoor.

Scheirs Repair

Liersesteenweg 173 J -2220Heist-op-den-berg

Scheirs Repair BVBA - een begrip in de laswereld Taalkeuze troubleshooting, laswereld, lasapparaat, herstelling, lastoestel, service, lassen, synergische lasapparatuur, inverter, automatisatie, robotica, snijtafels, lasapparaten, lasherstelling, lash

Vs Electronics

Liersesteenweg 173 -2220Heist-op-den-berg

In de afgelopen 20 jaar is VSE uitgegroeid van een klein Belgisch servicebedrijf tot een internationale industriële partner voor al uw lastechnologieën.

Air 4 All International

Industriepark B22 -2220Heist-op-den-berg

Laeremans Geert

Impulsstraat 17 -2220Heist-op-den-berg

Tdn

Leopoldlei 39 -2220Heist-op-den-berg

De groep werd opgericht in 1993 en heeft in de loop der jaren een stevige reputatie opgebouwd als pionier en innovator dankzij het toepassen van geavanceerde technieken in complexe bouwprojecten.

Verhuurcenter Van Rompaey

Impulsstraat 8 -2220Heist-op-den-berg

Verhuurcenter Van Rompaey in Heist op den Berg voor verhuur van alle materialen voor bouw en tuin. Wij verhuren "BIJNA" alles voor bouw en tuin.Verhuur en verkoop aan particulieren en professionelen

Es - Ge

Masheikedreef 18 -2220Heist-op-den-berg

ES-GE: Industriële messenslijperijES-GE is een industriële messenslijperij Ons uitgebreid machinepark is deels CNC gestuurd en stelt ons in staat snel, maatvast en met een constante kwaliteit van slijpen te werken.