U zocht op: elektrisch ontwerp

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Nearfield

Nijverheidsstraat 72 -2160Wommelgem

NearField is gespecialiseerd in het plaatsen van elektrische installaties, domotica, video- en parlofonie en verlichting op maat van uw nieuwbouw- of renovatiewoning. Is uw zekeringkas dringend aan vernieuwing toe Voor kleine en g

Ingenieursbureau Botec

Terstraetenweg 33 -2160Wommelgem

Wij zijn een Belgisch ingenieursbureau gelegen te Wommelgem, vooral gednteresseerd in het ontwerp van liften, sanitaire installaties, elektrische installaties, verwarming, en bijzondere medische technieken.

Acryl-neon

Uilenbaan 194 -2160Wommelgem

In zijn 50-jarig bestaan is Neopaul uitgegroeid van een eenvoudige glasblazerij tot een toonaangevend bedrijf in lichtreclame en visuele communicatie.

Hepat

Herentalsebaan 817 -2160Wommelgem

Welkom op de website van ALAX Automation, your partner in automation.

Securipoint

Koralenhoeve 15 -2160Wommelgem

Wij implementeren bij u hoogtechnologische beveiligingsoplossingen, waarin beveiligingstechnologie en telecommunicatie naadloos geïntegreerd zijn. Met een sterke focus op IP technologie is Securipoint uw partner in security.

Adrivo

Pietingbaan 58 -2160Wommelgem

Adrivo is d? aandrijfspecialist. U kan rekenen op onze vakkennis voor de optimalisatie van uw productieapparaat.

Veko Lightsystems

Gulkenrodestraat 7 -2160Wommelgem

is reeds meer dan 30 jaar een toonaangevende aanbieder van lichtoplossingen, voornamelijk actief in de industriële verlichting. Door technologie, design en energie-efficiëntie te combineren, bieden wij onze klanten innovatieve producten met de ...

Kips Led Verlichting

Nijverheidsstraat 72 5 -2160Wommelgem

Fyraco Solutions

Koralenhoeve 15 -2160Wommelgem

Predictief onderhoud betekent dat je de conditie van je machinepark regelmatig laat controleren (terwijl de machines in bedrijf blijven!). Zo weet je precies hoe gezond je machines zijn en plan je herstellingen efficiënt in.