U zocht op: elektrisch ontwerp

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Totaalinterieur Filip Lefere

Pauwstraat(onk) 16 -8840Staden

Interieurarchitect Filip Lefere heeft 25 jaar ervaring in het ontwerpen en begeleiden van interieurinrichting, renovatie en nieuwbouw.

Elektro Vandewalle

Diksmuidestraat 30 -8840Westrozebeke

B&d Heating Systems Eranco

Roeselarestraat 28-30 -8840Oostnieuwkerke

Als fabrikant van elektrische verwarmingstoestellen onder de merknaam "ERANCO", geregistreerd in alle europese landen, en importeur van diverse elektrische verwarmingssystemen kunnen wij, U een scala van producten aanbieden voor tal van toepassingen.

Dc Engineering

De Carminstraat 9 A -8840Staden

Lauwers

Rekestraat(sta) 7 -8840Staden

Lauwers nv is een familiebedrijf, opgericht in 1970 door Marcel Lauwers dat zich in de loop der jaren gespecialiseerd heeft in het ontwerpen en bouwen van machines voor land- en tuinbouw, boomkwekerij en sierteelt

Climeco

Poelkapellestraat(wrb) 11 -8840Staden

Totale technische installaties in nieuwbouw en verbouwing, centrale verwarming, vloerverwarming, gas- en stookolieketels, centrale stofzuiger, ventilatie, sanitaire installaties, regenwaterpompen en waterleidingen, inrichten badkamers

Electrical Services Depondt

De Linde(sta) 9 -8840Staden

Al onze medewerkers doen het mogelijke voor de verwezenlijking van alle elektrotechniek binnen uw bedrijf. Dankzij onze eigen vakkennis en ervaring, maken we al jaren het verschil binnen de sector.

Cb Groep

Bruggestraat(sta) 76 -8840Staden

Elektro Andre Gevaert

G. Gezellestraat(onk) 18 -8840Staden

Electro André Gevaert is een installatiebedrijf. Binnen deze diensten wordt een ervaren enbetrouwbaar team tewerkgesteld. Ons team bestaat uit een tiental werknemers/bedienden en twee meewerkende zaakvoerders.