U zocht op: elektrische bordenbouw

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Sdm-technics

Mijnwerkerslaan 4 -3550Heusden-zolder

SDM-Technics, onderdeel van de SDM-Group, is een innovatieve bordenbouwer, gespecialiseerd in het ontwerpen en assembleren van laagspanningsborden. Een gedreven team met een gedegen vakkennis levert kwalitatieve en bedrijfszeker oplossingen volgens..

Algemene Electriciteitswerken Hermans

Centrum-zuid 3036 -3530Houthalen-helchteren

U kunt rekenen op onze professionele service, creativiteit, onze expertise en jarenlange ervaring in industriële elektrische installaties en de aanverwante producten en diensten. Graag tot uw dienst.

Limec

Jan Latos Laan 5 -3600Genk

Wij zijn de betrouwbare partner op het gebied van elektrische installaties.

Belo

Nijverheidslaan 1543/3 -3660Opglabbeek

Belo-electrics bvba kan rekenen op een team van experts wat automatisatie betreft.U kunt onder andere een beroep op ons doen voor het bedraden en programmeren van uw productiemachines.

Cks

Heulentakstraat 14 -3650Dilsen-stokkem

CKS is actief in de brede sector van elektrische installaties.Zowel algemene elektrische installaties, bordenbouw, automatisering en procestechniek, middenspanning en groene stroomkoppelingenbehoren tot de activiteiten.

E.l. Systems

Senator A. Jeurissenlaan 1032 -3520Zonhoven

E.L. Systems te Zonhoven (Limburg) is reeds jaren gespecialiseerd in algemene elektriciteitswerken, bordenbouw, databekabeling, beveiliging, hoogspanning, teken- en ontwerpopdrachten, studies en zonnepanelen.

Csg Industrie

Industrieweg-noord 1118 -3660Opglabbeek

elektriciteitswerken, industriële elektrotechnieken elektro-mechanisch onderhoud, industriële elektriciteitswerken, bordenbouw, bedrading schakelkasten, kabbeltrekken

Eden Design

Woudstraat 5 -3600Genk

Eden design Automation is hoofdzakelijk actief in:- elektriciteitswerken en bordenbouw- automatisatie van huis/ gebouw- industriële automatisatie- onderhoud van elektrische machines/installaties- verlichting- parlofonie/videofonie