U zocht op: elektrische bordenbouw

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Supplimax

Kortrijkstraat 343 -8560Wevelgem

Supplimax one stop industry shop. Een nauwkeurige kennis van de markt samen met een ruim productassortiment is sinds 25 jaar de basis van de Supplimax filosofie. Hierdoor slagen wij er steeds in een totaaloplossing te bieden voor al onze klanten.

Eeg

Oostlaan 5 -8560Wevelgem

Electro Entreprise Gullegem (EEG) is actief in het ontwerp, de realisatie en installatie van elektrische totaalprojecten. We werken zowel voor de rust- en verzorgingssector als in utiliteits- en industriële gebouwen.

Callewaert

Vaarnewijkstraat 14 -8530Harelbeke

Callewaert NV is de referentie voor grote en middelgrote industriële bedrijven als het gaat om industriële elektriciteit, hoogspanningscabines, bekabelingswerken en automatisering van bedrijfsprocessen.

Vma West

Tieltstraat 69 -8760Meulebeke

VMA West NV is een installatiebedrijf dat zijn klanten comfort en service wil bieden. Dit door het uitvoeren van technische installaties van begin- tot eindfase. Elke installatie gebeurt met respect voor de ISO en VCA procedures.

Electro Clarysse

Joos De Ter Beerstlaan 58 -8740Pittem

Electro Clarysse bvba - industriële electriciteit - kabelwerken - automatisatie & bedieningswerken Electro Clarysse Electro, Clarysse, electriciteit, pittem, be, belgie, belgium, west-vlaanderen, jose, katrien, industrie, automatisatie, telefonie, d

Vl Technics

I.z. Groenbek 56 -8790Waregem

Assemblage van elektrische schakel-kasten voor industrie en tertiairesectorAssemblage van elektrische stuur-,verdeel-, en vermogenborden voorindustrie en tertiaire sectorFabrikant of producent

Elektro Industrie Van De Velde

Nijverheidstraat 143 A -8791Beveren

Gespecialiseerd in de automatisering van productprocessen, motion control, PLC sturingen, datamonitoring en eplan-engineering. Daarnaast installeren wij electriciteit voor bedieningspanelen en machines.

Decalec

Waalstraat 112 -9870Zulte

Sedert 1995 is de b.v.b.a. Decalec actief in algemene elektriciteit, automatisatie, bordenbouw en HVAC. In onze afdeling Bordenbouw-HVAC staat een gespecialiseerd team steeds garant voor ontwerp en opmaak van stuur- en verdeelborden op maat.

Delektro

Meensesteenweg 669 -8800Roeselare

Bij Delektro zijn we dag in dag uit in de weer met de innovatie van technische installaties binnen gebouwen.

Elektriciteit Vansteenbrugghe

Berchemweg 95 -9700Welden

Samen met Vansteenbrugghe zet u elektrische spanning om in de meest uiteenlopende oplossingen. Zowel doe-het-zelvers als veeleisende professionals krijgen maatwerk van de hoogste kwaliteit.

Vebrak

Oosthoekstraat 5 -8700Tielt

Wij zijn gespecialiseerd in kast- en bordenbouw, kabels op maat en elektronica

Elektro - Tech. V.v.v.

Hille 177 -8750Wingene

ELEKTRO-TECH VVV ELEKTRO-TECH VVV Industriële automatisatie Bordenbouw - paneelbouw bedrijfsgebouwen. Schema’s : EPLAN SIEMENS integrator Hille 177 – 8750 ZWEVEZELE Tel : 051/61.23.57 Fax : 051/61.29.43 e-mail : info@elektrotech.be web : www.elektrot