U zocht op: elektrische installateur

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Elektro Wouters

Bareelstraat 79 -2580Beerzel

Zoekt u een flexibele elektrospecialist met ervaring? Elektro Wouters bouwt al meer dan veertig jaar aan zijn reputatie. Kwaliteit en service aan een eerlijke prijs: dat zijn onze kernwoorden.

E-technics

Moerhoflaan 18 -2970Schilde

Service voor zonnepanelen installaties en elektrische installaties.

P-multitech

Lerenveld 1c -2547Lint

P-Multitech is specialist op het gebied van elektrische installaties voor benzinestations, industriële complexen, privéwoningen en appartementen.

Verschueren Frans

Eikendreef 6 -2820Bonheiden

NV Verschueren is een zaak die jarenlange ervaring heeft opgebouwd in algemene elektriciteitswerken, domotica, tuinverlichting en beveiliging.

Laremie

Arthur Verhoevenlaan 10 -2900Schoten

Uw elektricien van Schoten tot over heel Antwerpen.U kan bij mij terecht voor zowel projecten als kleine herstellingen, nieuwbouw en renovatie..

Allround Creations

Berkendal 8 -2560Nijlen

Wij staan in voor alles wat in en rond uw woning hersteld dient te worden, zowel storingen als uitbreidingen in verlichting, elektrische en sanitaire installaties.

Denis Wilrijkse Electrowerken

Pierebeekstraat 40 -2610Antwerpen

Denis Wilrijkse Electrowerken uit het Antwerpse Wilrijk biedt u ervaring sinds 1960 in alle algemene elektriciteitswerken.

Govaerts Elektro 2000

Mexicostraat 9 -2030Antwerpen 3

Verdeler van alle elektrisch installatie materiaal voor huishoudelijk industrieel gebruik als voor de scheepvaart. Specialisatie verlichting, verwarming, verluchting, domtica, immotica, videofoon, parlofoon, eib met ruime keus in de toonzaal.

Elektriciteit Vochten

Bredabaan 90 -2170Antwerpen

Sinds meer dan 40 jaar uw partner voor alle elektrische installaties in nieuwbouw, renovatie, villabouw, elektrische installaties voor industrie en KMO, en specifieke installaties in rust- en verzorgingstehuizen.

Van Der Spiegel

Antwerpsesteenweg 283 -2950Kapellen (antwerpen)

Van Der Spiegel nv is een familiebedrijf in Brasschaat dat al veertig jaar bestaat. Na twintig jaar werd het bedrijf overgelaten van vader op zoon en vandaag kunt u nog steeds bij ons terecht voor een waaier aan diensten. Ons tel nr is: 0495/79 91 76

Netconnect

Pulsebaan 52 -2242Pulderbos

NetConnect is expert in de gestructureerde bekabeling van pc-netwerken en telefonie. Kleine kmo`s en grote multinationals kunnen dus zowel voor data als voice bij ons terecht.

T-ds Elektriciteit

Fortbaan 3 -2900Schoten

Op zoek naar expertise?Laat je vraag achter op ons formulier en wij contacteren u binnen de 48 uur. Voor dringende zaken kan u ons dag en nacht bereiken op het nummer: 0477 50 65 68

A-security

Oudstrijdersstraat 85 -2520Oelegem

A-Security - Vertrouwen in beveiliging - Beveiliging in vertrouwen

Energiek

Brechtsebaan 20 -2900Schoten

Energiek reeds 20 jaar lang sterk in straling.U kan bij ons terecht voor het oplossen van specifieke verwarmings- en koelingsproblemen zowel voor renovatie als nieuwbouw.Al onze projecten worden geplaatst door uw plaatselijke

Bss Belgium

Zandvoortstraat 21c -2800Mechelen

BSS staat voor BSO Security Solutions: als groothandel beschikken we niet enkel over eer ruim productassortiment, maar ook over de kennis om elke professionele installateur te helpen zoeken naar de beste oplossing.

Omnibouw

Frank Craeybeckxlaan 72 -2100Deurne (antwerpen)

De warmwater en verwarmingsservice, sinds een 10 tal jaren gevestigd te Deurne, bekend om haar competitieve, sterke prijzen en uitstekende service levert en plaatst gaswandketels, badverwarmers op gas, electrische boilers, gasvloerketels, conden

Bg Electro

Pastoor De Herdtstraat 7 -2580Putte

Elektriciteitswerken voor nieuwbouw en renovatiesBGelectro is synoniem voor installatie en levering van moderne elektrische installaties. Zowel residentiële als zakelijke klanten kunnen bij ons terecht, zowel voor nieuwbouwprojecten en renovaties