U zocht op: elektrische installateur

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


G. De Preter

Annemie Brackxstraat 9 -8400Oostende

Bij NV G. De Preter is men gespecialiseerd in het installeren van centrale verwarming, elektrische- en sanitaire installaties. Dit met tal van referenties in de appartements- en woningbouw, zowel in de private als in de openbare sector.

Arnold Cv Devriendt Dirk

Arthur Vanhouttelaan 19 -8400Oostende

U kunt bij ons terecht voor condensgasketels, waterverwarmers, boilers, keuring gasketels en hernieuwbare energie, zoals zonneboilers, zonnepanelen en warmtepompen.

Cebeo Oostende

Plantijnstraat 4 -8400Oostende

Cebeo is als groothandel in alle elektrisch materiaal de schakel tussen de fabrikant en de professionele elektro-installateur en de industrie. Cebeo biedt u producten en technische oplossingen voor de woningbouw, niet-woningbouw

Sanecal

Archimedesstraat 60 -8400Oostende

Sanecal wordt opgericht in 1967. In die begindagen legt oprichter Eugeen Castelein zich toe op centrale verwarming en sanitair.Op uitdrukkelijke vraag van de klantenkring neemt hij al snel ook elektrische installaties en airco´s voor zijn rekening.

Bals

Mimosalaan 76 -8400Oostende

Contacteer ons vrijblijvend voor een prijsofferte

Mares Electriciteitswerken

Voorhavenlaan 39 -8400Oostende

Kwaliteit en oog voor detail maken het meer dan de moeite waard om met ons in zee te gaan voor al uw verbouwingen, nieuwbouwprojecten, onderhoud van gebouwen, industriële projecten, enz

Vanden Bussche En Co

Torhoutsesteenweg 88 -8400Oostende

Klant, beeld en domotica. Bij Vanden Bussche maken wij u wegwijs in de wereld van hifi, multimedia en technologie. Persoonlijk advies voor uw klank- en beeldmateriaal. Totaalconfiguratie van uw klank-, beeld- en domotica instellingen en multimedia.

Seys & Co

Torhoutsesteenweg 634 -8400Oostende

Comfortabel door het leven met Seys & Co! Onze vakmannen helpen u graag uit de nood met uw vraag rond centrale verwarming, sanitaire installaties, het opsporen van lekken, ontstopping, renovaties, onderhoud en depannage of stookplaatsen.