U zocht op: elektrische installatie plaatsen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Electro 80

Vilvoordsesteenweg 156 -1820Steenokkerzeel

Wij bieden onze klanten een compleet aanbod van industriële electriciteitsuitrustingen: middenspanningsborden (hoogspanningscabines), laag-spanningsborden en distributieborden. Daarnaast zijn wij ook marktleider voor mobiele werfposten

Elektro Wouters

Bareelstraat 79 -2580Beerzel

Zoekt u een flexibele elektrospecialist met ervaring? Elektro Wouters bouwt al meer dan veertig jaar aan zijn reputatie. Kwaliteit en service aan een eerlijke prijs: dat zijn onze kernwoorden.

Lec-energy Solutions

Reihagenstraat 15 -9200Dendermonde

Wij zijn gecertificeerde* airco installateur Hamme en Waasland. Wat in 2002 begon als technieker bij Daikin Europe te Oostende is gegroeid naar een volwaardige installateur airco en warmtepompen voor de regio Hamme en omstreken.

Adm-elektro

Groenenhoekstraat 35 -2600Berchem (antwerpen)

A.D.M. - Elektro is gespecialiseerd in: inbraakbeveiliging (upgraden van bestaande systemen), CCTV, videofonie, parlofonie en toegangscontrole.

Omniworx

Populierenlaan 49 -2630Aartselaar

Omniworx is een algemene bouwfirma uit Aartselaar die al uw bouwprojecten en renovatiewerken tot een goed einde brengt. U kan bij ons terecht voor uw volgende renovatie, oprijlaan of reparatie aan het huis. Wij bieden u een professionele service.

P&l Cleaning

Hanegraefstraat 18 -2050Antwerpen 5

Een hogere kwaliteits- en servicenorm voor de schoonmaak van uw gebouw door strikte opvolging van ons personeelGrondige analyse van de noden van uw bedrijf. Deskundig personeel + constante follow up.Regelmatige bijscholing op gebied van vakkennis

Dsg Belgium

Vluchtenburgstraat 11 -2630Aartselaar

DSG Belgium waakt worldwide over de engineering, de kwaliteit en de service geleverd door alle DSG entiteiten. DSG biedt met maatwerk de oplossing voor al uw hoog-, midden- en laagspanningsprojecten.

Icu-security

Kleine Bergen 11 -2830Willebroek

OP ZOEK NAAR PROFESSIONELE BEVEILIGINGSFIRMA VOOR ALARMSYSTEMEN, BRANDBEVEILIGING, CAMERABEWAKING OF TOEGANGSCONTROLE? GEVONDEN!

Verschueren Frans

Eikendreef 6 -2820Bonheiden

NV Verschueren is een zaak die jarenlange ervaring heeft opgebouwd in algemene elektriciteitswerken, domotica, tuinverlichting en beveiliging.

Besa-ag

Van Der Meydenstraat 48 -2140Antwerpen

Valor Services Group

Klaarstraat 19 -1745Opwijk

Valor Services Group is de one-stop-shop voor professionele reiniging in België en Nederland. Onze Valoristen zorgen voor een snelle en vakkundige oplossing. Altijd en met oog voor detail.

Iris

Bazellaan 5 -1140Brussel 14

In de decennia die volgden, breidde de onderneming haar serviceportefeuille uit met schoonmaakactiviteiten (Cleaning), multi-technische diensten (Building) en onderhoud van groene zones (Greencare).

Rose´s-natural Homes Sprl

Louis De Gunststraat 125 -1080Sint-jans-molenbeek