U zocht op: elektrische installaties op maat

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Swipe

Weverslaan 26 -9160Lokeren

Bij Swipe weten we dat het leggen van een bouw en verbouwpuzzel een hele opdracht kan zijn. Bij Swipe Zelfbouw zit je goed voor al jouw residentiële technieken. Zo heb je één betrouwbare partner die jou en jouw project door en door kent.

De Roeve Installations

Spieveldstraat 41 -9160Lokeren

De Roeve groepeert vijf divisies die op maat industriële diensten leveren voor de meest uiteenlopende sectoren. Elke divisie is gespecialiseerd in een specifiek domein.

Linea Trovata Suntec

Brandstraat 9 -9160Lokeren

Linea Trovata is een internationale onderneming die duurzame en slimme energieoplossingenaanbiedt op maat van de particulier, de industrie en de agrarische sector.

Adw Schrijnwerk

Beukendreef 18 -9160Lokeren

Een team van 25 mensen staat dagelijks in voor het vervaardigen & plaatsen van tal van producten. Timmerwerken, ramen & deuren in hout & kunststof, trappen, binnen schrijnwerk & interieur- bouw behoren tot het uitgebreide gamma.

De Roeve Industries

Spieveldstraat 41 -9160Lokeren

Met onze vier competentiecentra en aan de hand van een gestructureerde projectaanpak ontwikkelen, bouwen en implementeren we een totaaloplossing op maat op vlak van productieautomatisering.

Belgian Truck & Car Wash Equipment

Brandstraat 12a -9160Lokeren

Machineonderdelen op maat carwash installaties vrachtwagens wasinstallaties autos wasinstallaties

Breex

Molenstraat 71 -9160Lokeren

BREEX is de referentie voor slimme bedrijfsoplossingen bij kmo in de Benelux. Klanten helpen groeien is ons voornaamste doel.