U zocht op: elektrische installaties

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Beneens

Stadsestraat 43b -2250Olen

Wij zijn uw partner voor de inrichting van handelszaken, toonzalen, shop-in-shops, mini-shops, artsenpraktijken en horecazaken en hotels.

Cogama G.m.c.

Stadsestraat 51 -2250Olen

Cogama heeft meer dan 50 jaar ervaring in de installatie van verwarming, ventilatie, airconditioning, koeling en sanitair.Cogama werkt uitsluitend voor professionele klanten in verschillende sectoren.

Dymotec

Lammerdries-oost 19 -2250Olen

DYMOTEC is een dynamisch bedrijf gespecialiseerd in industriële automatisering. Elektrische engineering, bordenbouw, installatiewerken en industriële softwareapplicaties zijn onze kernactiviteiten.

K & F Electro-techniek

Hagelberg 31 -2250Olen

K & F elektro-techniek bvba is een jong en dynamisch bedrijf dat zich vooral toespitst op industriële elektrische installaties in de openbare sector en in bedrijven.

De Pooter

Lichtaartseweg 105 -2250Olen

De firma De Pooter uit Olen is de specialist op het gebied van brandbeveiliging van grote gebouwen.We staan in voor de installatie en het onderhoud van Sprinklerbrandbeveiligingssystemen.

Avonds Yve

Draaibrugstraat 4 -2250Olen

Bovema International

Lammerdries-zuid 17 -2250Olen

Ventilatiesystemen verwarming industrie ingenieurbureaus projectcoordinatie projectengineering projectmanagement cad ontwerp detachering elektronica studiebureaus engineering luchtverversingssystemen ventilatieroosters industriele ventilatiesystemen luc

Langewouters

Industrielaan 4 -2250Olen

Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen en of plaatsen van elektrische schakelkasten voor de HVAC-sector: Verwarmingsinstallaties, Luchtbehandeling, Verwarming, Koeling, Bevochtiging, Droging en ook renovatie van verouderde schakelkasten.

Beneens Alucon

Stadsestraat 43 D -2250Olen

We realiseren uw (ver)bouwprojecten in woning- en villabouw, appartementen, kantoren, scholen en industriebouw en voor particuliere en professionele klanten steeds met dezelfde kwaliteitsgarantie.

Sauna Mania

Oosterwijkseweg 6 -2250Olen

SaunaMania staat synoniem aan Wellness van A tot Z, de keuze uit een volledig gamma aan sauna`s, jacuzzi`s, infraroodcabines, enz.

Keukens Van Lommel

Hagelberg 13 -2250Olen

Keukens Van Lommel. Met een keuken van VAN LOMMEL in huis is het altijd feest achter het fornuis. Keukens Van Lommel: Home Keukens Van Lommel, keukens, dressings, bureauinrichting, bureau, badkamers, slaapkamers, toestellen