U zocht op: elektrische installaties

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Electro Craeghs Janssen

Solterweg 62 -3960Bree

U kunt dus bij ons terecht voor de aansluiting van al uw elektrische installaties en uiteraard ook voor een betrouwbare klantendienst achteraf, voor herstellingen, onderhoud en depannages

T.d.e.

Witte Torenwal 25/4 -3960Bree

A.b.s.l.

Kerkstraat 34 -3960Bree

ABSL staat voor automatiserings-, besturings- en solartechnieken Lipkens:wij zijn uw betrouwbare partner bij alle installaties die met zonne-energie en automatisering te maken hebben. Daarnaast kunt u ook op ons een beroep doen voor alle kleine ...

Nubis

Meinestraat 35 -3960Bree

NUBIS verzorgd innovatieve systemen om de verlichting in gebouwen optimaal te beheersenEventuele uitbreiding naar alarmen, monitoring, HVAC, Co²-meting zijn tevens te integreren.

Sgrs Elektro

Vrijheidslaan 63 -3960Bree

Bij SGRS Elektro staat een ervaren team klaar om uw woning of bedrijf te voorzien van elektriciteit, parlofonie of videofonie, verlichting, domotica en brandbeveiliging.

Vanaken

Maaseikerbaan 61 -3960Bree

Hertogs Engineering

Industrieterrein Kanaal-noord 1306 -3960Bree

Hertogs Engineering herstelt, onderhoudt en verkoopt elektromotoren, motorreductoren, pompen en toebehoren voor kleine en grote ondernemingen. Maar ook particulieren zijn welkom.

G.i.a.

Industrieterrein Kanaal-noord 1161 -3960Bree

Wij ontwikkelen, maken en distribueren oplossingen voor gebouwautomatisering en stekerbare bekabeling voor kantoren, hotels, scholen, zorginstellingen, industrie en winkels.

Novilum

Bedrijfsweg 17 -3960Bree

Een nieuwe naam, een nieuw logo, een nieuwe strategie ... een mooie toekomst! Samen met een vernieuwde uitstraling moet deze ´re-branding´ gaan zorgen voor een grotere naamsbekendheid en een duidelijkere positionering van het

Ap Chape- En Isolatiewerken

Industrieterrein Kanaal-noord 1713 -3960Bree

Hebt u chape of chapewerken in het vooruitzicht? Wilt u vloerisolatie of isolatiechape plaatsen? AP Chapewerken verzorgt alle soorten chape en isolatie voor vloeren.

Danny Craeghs

Keyartstraat 6 -3960Tongerlo (limburg)

Danny Craeghs bvba is een familie bedrijf met de nodige ervaring dat zich gespecialiseerd heeft in het plaatsen en onderhouden van sectionale poorten. . Ons vakgebied verstrekt zich van garage poorten aan de woning tot het grootste in de industrie.

Aendekerk Rene

Industrieterrein Kanaal-noord 1402 -3960Bree

Aendekerk b.v.b.a. weet al meer dan 15 jaar zijn klanten tevreden te stellen. Wij weten dat klanten niet alleen een airco of koelinstallatie kopen maar een totaalpakket van kwaliteitsproducten, een persoonlijke aanpak, een professionele installa

Td-lighting

Peerderbaan 134b -3960Bree

www.theuwis-denorme.be - Een wereld van Licht Theuwis-Denorme N.V. S.A. Industrieterrein - Peerderbaan 1010 3960 Bree 1000 m² Toonzaal +32(0)89/46.56.46 - Fax : +32(0)89/467946 info@theuwis-denorme.be +++ Design Oelie Webdesign www.oelie.be +++

Wels Verwarmingstechnieken

Boneputstraat 56 -3960Bree

Wij staan klaar om jouw thuis te verwarmen.

Vanaken

Maaseikerbaan 61 -3960Opitter

Installatiebedrijf Vanaken bvba uit Bree is gespecialiseerd in de plaatsing en het onderhoud van uw centrale verwarming. U kan bij ons terecht voor de installatie van een condensatieketel op gas of olie, warmtepompen, zonneboilers en zonnepanelen.

Radri

Industrieterrein Kanaal-noord 1207 -3960Bree

Metaalwerken, staalconstructies, interne transportsystemen en onderhoudswerken behoren tot onze hoofdactiviteiten. 
RADRI staat voor kwaliteit, duurzaamheid en service.

De Wienes

Nijverheidsweg 24 -3960Bree

Wij zijn in de eerste plaats gespecialiseerd in het maken van sectionale poorten voor zowel woningbouw als industrie, Maar we zijn ook leverancier van kwaliteitsvolle speedpoorten. Uitgebreid gamma van zowel poortbenodigheden als automatisaties.