U zocht op: elektrische installaties

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Elektro Cappoen

Professor Oswald Rubbrechtstraat 12 -8972Roesbrugge-haringe

Wij verzorgen elektrische installaties voor zowel woningbouw, appartementen als industrie.Dit omvat cabines, verdeelkasten, kabelgoten of -ladders, bekabeling, DOMOTICA, VERLICHTING en PLC-sturingen.

Jan Van Bruwaene Services

Roggestraat 12 -8972Poperinge

Jan Van Bruwaene Services Nederlands Français

Janox

Roggestraat 12 -8972Poperinge

Alle vakmensen hebben één ding gemeen: ze willen snel en efficiënt geholpen worden als ze op zoek zijn naar het juiste materiaal. Janox komt aan die eisen tegemoet. In het nieuwe magazijn van meer dan 1.750 m2 oppervlakte hebben zowel schoorsteensyst

Devos

Couthoflaan 20 E -8972Poperinge

Devos bvba zoekt vooral naar energiezuinige en milieuvriendelijke oplossingen, werkt met hoogwaardige isolatiematerialen en streeft naar budgetvriendelijke uitvoering voor alle nieuwbouw, verbouwingen en renovatie.

Verdonck Development & Systems

Couthoflaan 14-16 -8972Poperinge

Frezen in alle vormen in alle materialen in uw of ons materiaal, het maakt voor ons niet uit. Eénmalige stukken of series, altijd een correcte prijs en korte levertermijn.

P.m.o.

Roesbruggestraat 2 -8972Poperinge

Dit modern bedrijf werd als éénmanszaak opgericht in 1977, om later omgevormd te worden tot de vennootschap PMO NV, dat 12 mensen tewerk stelt. We zijn gelegen te Proven - Poperinge, Roesbruggestraat 2, op 3 km van de Franse grens.