U zocht op: elektrische kast

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Sdm-technics

Mijnwerkerslaan 4 -3550Heusden-zolder

SDM-Technics, onderdeel van de SDM-Group, is een innovatieve bordenbouwer, gespecialiseerd in het ontwerpen en assembleren van laagspanningsborden. Een gedreven team met een gedegen vakkennis levert kwalitatieve en bedrijfszeker oplossingen volgens..

Nuno Design

Vlinderstraat 22 -3550Heusden-zolder

Een groep van uitzonderlijke interieur architecten en vormgevers die keukens, badkamers en maatkasten tot volledige interieuroplossingen met passie ontwerpen.

Dea Plus

Vlinderstraat 20 -3550Heusden-zolder

Deaplus is al ruim 28 jaar dé specialist in keukens, badkamers, dressings en maatkasten. Deaplus biedt een brede waaier aan collecties. Hedendaags, tijdloos en luxueus.

Nouwen Airconditioning

Winterbeekstraat 38 -3550Heusden-zolder

Nouwen Airconditioning is uw partner voor een ideaal klimaat en vochtigheid met een fluisterzachte werking.

Schevenels Project Interieurs

Dellestraat 49 -3550Heusden-zolder

Schevenels Project Interieurs is uw betrouwbare specialist in een deelse of volledige inrichting van hotels, restaurants en winkels. Maar wij hebben veel meer te bieden: verbouwingswerken, interieurschrijnwerk, meubelen op maat,... .

Vangrieken Gebroeders - Schrijnwerkerij

Mijnlamphof 3 -3550Heusden-zolder

Vangrieken Schrijnwerkerij - Uniek in Techniek.Opperbeste materialen, een concurrentiële prijsstelling, een stipte planning en een expertise gericht op verfijning en precisie. Verweven blijven met onze klanten en ons partnership verder uitbouwen.

Baks

Lochtemanweg 112 -3550Heusden

Gebotec Klima

Laambroekstraat 68 -3550Heusden-zolder

De Limburgse specialist in airconditioning en klimatisatie!

P & G Metaalwerken

M. Scheperslaan 125 -3550Heusden-zolder

Wij maken trappen, balustrades voor binnen en buiten in staal of inox (rvs). Automatische terrassen Sunrexx en orangerie`s (Wintertuinen). - P&G - ::Design en Klasse:: voor trappen, orangerie`s, sunrexx terrassen..

Jo Kuppens

Industrieweg 5 -3550Heusden-zolder

Koken, baden, slapen, shoppen en uitgaan in een exclusief interieur zijn enkele ideeen die wij voor u kunnen realiseren. Met reeds 25 jaar ervaring werken wij wereldwijd aan projecten met een grote diversiteit op vlak van interieurinrichting.