U zocht op: elektrische kast

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Swipe

Weverslaan 26 -9160Lokeren

Bij Swipe weten we dat het leggen van een bouw en verbouwpuzzel een hele opdracht kan zijn. Bij Swipe Zelfbouw zit je goed voor al jouw residentiële technieken. Zo heb je één betrouwbare partner die jou en jouw project door en door kent.

De Roeve Installations

Spieveldstraat 41 -9160Lokeren

De Roeve groepeert vijf divisies die op maat industriële diensten leveren voor de meest uiteenlopende sectoren. Elke divisie is gespecialiseerd in een specifiek domein.

Rittal Belgium

Industriezone E17 -9160Lokeren

Rittal is marktleider op vlak van productie en verdeling van behuizingen voor industriële en IT-toepassingen. Meer informatie via www.rittal.be of info@rittal.be.

Eldilok

Gentse Steenweg 151 -9160Lokeren

ELDI - Lokeren ELDI - Lokeren eldi, electro, carwash, airo

Detech

Moortelstraat 4 -9160Lokeren

Op gebied van automatisatie, instrumentatie, onderhoudswerken, elektriciteiswerken, schakelkastenbouw en intern transport kan DETECH enkele tientallen volwaardige techniekers ter beschikking stellen, zowel op forfaitaire als op regie-basis

Clinckx

Spieveldstraat 27 -9160Lokeren

Clinckx-p is de expert betreft elektrische installaties. Dit in de ruime zin van het woord, van hoogspanningscabines, laagspanningskasten, openbare verlichting, spanningsombouw 230/400V enz.

Gebroeders Van Den Abbeele

Molenstraat 10 -9160Lokeren

Van Den Abbeele NV is reeds 125 jaar groothandel en detailist in ijzerwaren, gereedschappen, bevestigingsmiddelen, tuingerief en huishoudproducten. Zowel de vakman als de doe-het-zelfer worden door ons snel, vakkundig en vriendelijk geholpen.

De Bock & Co

Beukendreef 8 -9160Lokeren

Verwarming installatie centrale verwarming installatie chauffage installatie

Continental Rack

Maesbossen 5 -9160Lokeren

Continental Rack, uw partner in magazijn inrichting. Al vele jaren actief in Europa met hoofdzetel te Sint-Niklaas en filialen in Nederland, Duitsland en Frankrijk. Ge garandeerd scherpe prijzen door eigen fa-bricatie, transport en montage.

Cafespelen Marcel

Eekstraat 164 -9160Lokeren

Caféspelen Marcel BVBA is een familiebedrijf dat door de jaren heen is uitgegroeid tot een gevestigde waarde in de Belgische automaten-branche. Exploitatie, verkoop en verhuur van kwalitatief hoogstaande automaten gekoppeld aan een snelle ...