U zocht op: elektro componenten

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Tvh Group

Brabantstraat 15 -8790Waregem

Al meer dan 35 jaar is TVH - Group Thermote & Vanhalst gekend als een firma met een passie voor heftrucks, hoogwerkers en industriële in-plant voertuigen. Voor meer dan 17 000 klanten, in ruim 160 landen, zoekt en biedt TVH de beste oplossing.

Cheyns

Zwingelaarsstraat 7 -8500Kortrijk

Als één van de belangrijkste elektrotechnische groothandels in de Belgische markt biedt Cheyns een uiterst omvangrijk assortiment op vlak van elektro-technische producten voor de elektro-professional.

Bobinage Vanrobaeys

Bevrijdingslaan 16 -8700Tielt

Onze motoren draaien rustig, zijn dynamisch gebalanceerd, robuust en vormen een economische oplossing.Vanrobaeys Aandrijvingen, exclusieve verdeler van Transtecno motoren voor de Belgische market.

Bmc

Krommebeekpark 6 -8800Roeselare

BMC staat in voor de realisatie van constructieprojecten in alle industriesectoren, met name in bulk en recycling, houtindustrie, bouwsector, voedingsindustrie en staalindustrie en is gespecialiseerd in intern transport van bulkgoederen. Van eigen...

Cebeo

Eugene Bekaertlaan 63 -8790Waregem

Cebeo is als groothandel in alle elektrisch materiaal de schakel tussen de fabrikant en de professionele elektro-installateur en de industrie. Cebeo biedt u producten en technische oplossingen voor de woningbouw, niet-woningbouw en de industrie.

Supplimax

Kortrijkstraat 343 -8560Wevelgem

Supplimax one stop industry shop. Een nauwkeurige kennis van de markt samen met een ruim productassortiment is sinds 25 jaar de basis van de Supplimax filosofie. Hierdoor slagen wij er steeds in een totaaloplossing te bieden voor al onze klanten.

Induparts

Sint-jorisstraat 40 -8800Roeselare

De basis van onze activiteiten zijn de pneumatische componenten van Bosch Rexroth AG.De hoge kwaliteit, betrouwbaarheid en degelijkheid heeft ons tot deze keuze gebracht.

Megamat Elektro

Statiestraat(den) 13 -8720Dentergem

Megamat elektro is een elektrisch installatiebedrijf uit Vlaanderen dat actief is op de markt sinds 1991.

Electrova

Ambachtsstraat 10 -9700Oudenaarde

Electrova BVBA heeft reeds decennia ervaring op vlak van herstelling, onderhoud en verkoop van elektromechanische componenten voor de industrie.

Demival

Machelenstraat 169 -9800Deinze

Demival is een beschutte werkplaats in Deinze.U kan bij ons terecht voor o.a. verpakken, bestukken van printplaten, elektro- en technische montage, metaal- en kunststofbewerking, groendienst en opkuis van gebouwen en terreinen evenals uitwerk.

M. Vandenabeele

Kortrijkstraat 174 -8770Ingelmunster

Vandenabeele is een van de enkele toonaangevende bedrijven in België wat betreft het leveren van producten en diensten in de automotive, bouw en industriële sector.Onze producten en systemen dragen bij aan het creëren van comfortabele, propere ...