U zocht op: elektro componenten

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Raytech

Dirk Martensstraat 3a -8200Brugge

Raytech is een Belgische toeleverancier gespecialiseerd in de productie van complexe onderdelen. Deze onderdelen worden geproduceerd door middel van lasertechnologie. Hoge nauwkeurigheid staat hierbij altijd centraal.

Bobinage Vanrobaeys

Bevrijdingslaan 16 -8700Tielt

Onze motoren draaien rustig, zijn dynamisch gebalanceerd, robuust en vormen een economische oplossing.Vanrobaeys Aandrijvingen, exclusieve verdeler van Transtecno motoren voor de Belgische market.

Bmc

Krommebeekpark 6 -8800Roeselare

BMC staat in voor de realisatie van constructieprojecten in alle industriesectoren, met name in bulk en recycling, houtindustrie, bouwsector, voedingsindustrie en staalindustrie en is gespecialiseerd in intern transport van bulkgoederen. Van eigen...

Induparts

Sint-jorisstraat 40 -8800Roeselare

De basis van onze activiteiten zijn de pneumatische componenten van Bosch Rexroth AG.De hoge kwaliteit, betrouwbaarheid en degelijkheid heeft ons tot deze keuze gebracht.

Megamat Elektro

Statiestraat(den) 13 -8720Dentergem

Megamat elektro is een elektrisch installatiebedrijf uit Vlaanderen dat actief is op de markt sinds 1991.

Demival

Machelenstraat 169 -9800Deinze

Demival is een beschutte werkplaats in Deinze.U kan bij ons terecht voor o.a. verpakken, bestukken van printplaten, elektro- en technische montage, metaal- en kunststofbewerking, groendienst en opkuis van gebouwen en terreinen evenals uitwerk.

Footstep

Dreef Ter Panne 14 -8000Brugge

Vzw Footstep is met zijn 600 enthousiaste medewerkers een belangrijke werkgever in de Brugse regio. Footstep is een maatwerkbedrijf, ontstaan uit de fusie van de beschutte werkplaats Arcotec en de sociale werkplaats Loca Labora.

M. Vandenabeele

Kortrijkstraat 174 -8770Ingelmunster

Vandenabeele is een van de enkele toonaangevende bedrijven in België wat betreft het leveren van producten en diensten in de automotive, bouw en industriële sector.Onze producten en systemen dragen bij aan het creëren van comfortabele, propere ...