U zocht op: elektro

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Eltralight

Diebeke(sch) 2 -9500Geraardsbergen

Eltralight is een groothandel in elektrisch installatiemateriaal. Dat gaat van verlichting (armaturen en lampen), kabels, domotica en automatiseringen tot huishoudelektro (zowel wit- als bruingoed). Energiebesparende producten.

Innovatie - Optimalisatie - Technologie

Dorre Wei 70 -9700Oudenaarde

Tecnomagnete werd in 1974 opgericht; het bedrijf specialiseerde zich in de elektropermanente magnetische technologie, en paste die toe op gereedschapsmachines.Dankzij de originele patenten, de voortdurende verbetering van de Qua

Trilec

Industrieweg 11 -9420Erpe-mere

Trilec is een vooraanstaande Belgische familiale groothandel in kabels, lampen en verlichting, installatiemateriaal, industriële componenten, domotica, data en parlofonie, elektro.

Advices For Technical Systems

Karel De Roosestraat 15 -9820Merelbeke

ATS Groep is een multidisciplinaire technologiegroep die zich specialiseert in het creëren van een duurzame, innovatieve en efficiënte productie- en werkomgeving.

Kinesitherapeut Pol Callens

Rode Kruisstraat 1 -9400Ninove

Met mijn 35 jaar ervaring en het blijven herbronnen door de jaren heen ben ik ervan overtuigd een sterke troef te kunnen bieden in de totale benadering van zowel patiënt, zijn ziektebeeld als zijn omgeving.