U zocht op: elektronische beveiliging

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Sercu Kantooruitrusting En Automatisering

Brugsesteenweg 380 -8800Roeselare

Sercu is uw specialist voor alle benodigdheden op kantoor. Van boekhoudsoftware en ERP systemen tot hardware als printers en computers.

Blok Security Mecanics

Herenthoutseweg 145 -2200Herentals

Blok Security is een klein bedrijf met uitgebreide mogelijkheden en dienstenOnze slogan is niet voor niets " veiligheid en comfort voor woning en bedrijf "Wij bieden u een gamma dat start met het bijmaken van een sleutel tot hetvervangen van...

Cheyns

Zwingelaarsstraat 7 -8500Kortrijk

Als één van de belangrijkste elektrotechnische groothandels in de Belgische markt biedt Cheyns een uiterst omvangrijk assortiment op vlak van elektro-technische producten voor de elektro-professional.

Fly By Wire

Diksmuidse Heerweg 22.0001 -8200Sint-andries

Het is onze missie om menselijke interactie te verhogen door innovatieve en proactieve ICT communicatiemiddelen aan te reiken. Fly By Wire houdt zijn beloftes en gaat tot het uiterste voor de klant.

Marc Van Ackere & Co

Noorwegenstraat 27 -9940Evergem

Bent u op zoek naar een specialist in het inrichten van magazijnen, werkplaatsen en archieven? Bij Marc Van Ackere & Co bent u aan het juiste adres.

Fichet Security Solutions Belgium

Leuvensesteenweg 555 -1930Zaventem

Dankzij jarenlange ervaring in de beveiligingswereld, heeft Fichet Security Solutions een ongeëvenaarde expertise op het gebied van veilige opslag van waardevolle goederen, beveiliging van (bedrijfs)terreinen, toegangscontrole en safes.

Proatwork

Bedevaartstraat 53 -8700Tielt

Pro@work: artikelen voor de professionele vakman.

Waasland Security

Anthonis De Jonghestraat 36 -9100Sint-niklaas

Waasland Security is een door de Federale Overheid erkende onderneming voor alarmsystemen en camerasystemen.

S.a.s.

Betekomsesteenweg 91 -3130Begijnendijk

Groothandel in automatische poort-en hekopeners. Hoofdverdeler gibidi.Automatisatie van garagepoorten, slagbomen en hekken. Ook videofonie of videoparlofonie. S.A.S. bvba - Draaihekken, Schuifhekken, Garagepoorten, Slagbomen, Toe

Bss Belgium

Zandvoortstraat 21c -2800Mechelen

BSS staat voor BSO Security Solutions: als groothandel beschikken we niet enkel over eer ruim productassortiment, maar ook over de kennis om elke professionele installateur te helpen zoeken naar de beste oplossing.

All Fire Security

ChaussÉe Du Risquons-tout 536 -7700Moeskroen

All Fire Security biedt tal van diverse diensten zoals inbraakbeveiliging, brandbeveiliging, interventieplannen, nazicht en onderhoud van brandbeveiligingsinstallaties (brandblussers, ...).

Bodet

Avenue Pasteur 19 -1300Wavre

Bodet biedt elke onderneming, dienst of overheidsinstantie een specifieke oplossing aan, gaande van de eenvoudige controle van aanwezigheid tot het beheer van Human Resources.

Fujitsu Technology Solutions

Marie Curiesquare 12 -1070Anderlecht

Fujitsu is een wereldwijde full-service provider van informatietechnologie en communicatie-oplossingen. Van strategische consultancy tot applicatie- en infrastructuuroplossingen en -services.

Trox Belgium

Paapsemlaan 18g -1070Anderlecht

Klantgerichte diensten maken integraal deel uit van de succesvolle ventilatie en airconditioning oplossingen. Onze diensten verbeteren significant de kosten doeltreffendheid van iedere eigendom gedurende zijn bestaan.

Get

Antwerpsesteenweg 107 -2390Malle

GET levert als Benelux marktleider al meer dan 50 jaar systemen voor time en security aan (middel)grote bedrijven. Eigen oplossingen voor tijdregistratie, personeelsplanning en urenregistratie. Toegangscontrole, CCTV en gedntegreerde security.

Weber Security

Autolei 348 -2160Wommelgem

Het Weber Security-team staat 24/24 – 7 dagen/7dagen met meer dan 8 techniekers over gans Antwerpen voor u klaar.Het openen van deuren, herstellen na (poging) inbraak, vervangen van sloten en cilinders en het plaatsen van inbraakwerende deuren.

Axces

Schagendreef 16 -2930Brasschaat

Axces b.v.b.a. is verdeler en installateur van toegangscontrole en inrichtingsbenodigdheden voor hotels en commerciële gebouwen.

Vag Security Systems

Internationalelaan 9 -1070Anderlecht

VAG Security Systems staat al dertig jaar bekend als dé specialist aangaande elektronische beveiligingssystemen voor personen en goederen. Onze diensten zijn zowel op residentiële als als professionele klanten gericht.

G4s Secure Solutions

Koning Boudewijnlaan 30 -1800Vilvoorde

G4S is wereldleider in beveiligingsoplossingen, die specialiseert in het outsourcen van business processen in sectoren waar security en safety risico’s beschouwd worden als een strategische bedreiging.

Arcom

Zerkegemstraat 23 B -8480Bekegem

De firma Arcom heeft zich sedert 1974 gespecialiseerd in meerdere vormen van elektronische beveiliging.Inbraakbeveiliging - camera bewaking - branddetectie, toegangscontrole en omtrekbeveiliging vormen onze core business.

Em Group

Entrepotstraat 33 -9100Sint-niklaas

EM Group, gevestigd te Sint-Niklaas, bestaat sedert 1980 en is vooral bekend voor zijn totaaloplossingen m.b.t. toegangscontrole, tijdsregistratie, personeelsplanning, productieopvolging, biometrie en CCTV camerabewaking. De firma telt zo’n 2000...

Vander Elst

Oostvaartdijk 42 -1850Grimbergen

VANDER ELST meer dan 25 jaar aanwezig op de markt biedt een compleet aanbod van innovatieve elektrotechnische producten van hoge kwaliteit.Gespecialiseerd in de verdeling van de elektrotechnische apparatuur via een netwerk van groothandelspartners

Spidersecurity

Jagersdreef 4 -2900Schoten

Als specialist in beveiliging biedt Spider Security meer dan technologie. Wij zorgen voor een gevoel van veiligeid. Met kwalitatieve totaaloplossingen. Met zekerheid en betrouwbaarheid. En altijd met de personal touc

2b Safer

Grote Baan 189 -3150Wespelaar

2B Safer ziet beveiliging als een totaalconcept. U kan bij ons terecht voor alle aspecten van beveiliging : van elektronische (alarmsystemen) beveiliging tot fysische (sloten, raambeveiliging, kluizen, en dergelijke) beveiliging, van hekwerken...

Securiplus-systems

Dr. Vannestestraat 130 -9160Daknam

SecuriPlus biedt reeds meer dan 15 jaar hoogwaardige en betaalbare oplossingen in elektronische beveiliging en alarmsystemen aan.

Electric Systems

Rue De La Hutte 22 -1380Lasne

Electric Systems Alarm Systèmes d'alarme Intrusion / vol Surveillance vidéo / CCTV Contrôle d'accès Détection extérieure info@esa-alarme.be

Watchguard Security

Bredabaan 90 -2170Merksem

Al twintig jaar lang uw specialist en partner in alarmsystemen en elektronische beveiliging.voor particulieren, kleine en middelgrote ondernemingen en industrie.

Brabant Electronics

Chaussée De Bruxelles 120 -6040Charleroi

Sensormatic

Humaniteitslaan 241 -1620Drogenbos

ADT België biedt elektronische beveiligingssystemen aan voor particulieren en ondernemingen. Sinds meer dan 130 jaar geeft ADT blijk van zijn doeltreffendheid en zijn capaciteit om te innoveren.

Spans

Brusselsesteenweg 143 -3090Overijse

SPANS PROTECTION is gespecialiseerd in elektronische beveiliging. Wij installeren apparaten, die uw pand optimaal bewaken en ervoor zorgen dat u direct weet als er iets verkeerd gaat.

Heras Hekwerk

Haltstraat 53 -3900Pelt

Heras is een internationale specialist op het gebied van buitenbeveiliging. Met de combinatie van mechanische en elektronische beveiligingssystemen creëren we verschillende niveaus van beveiliging

Bergoens

Dorpstraat 67 -3200Aarschot

Bergoens heeft meer dan 20 jaar ervaring in elektronische beveiliging in de ruime zin van het woord.

Actio´novo

Kalkhoevestraat 1 -8790Waregem

Bent u op zoek naar betrouwbare automatisatie van een industrieel proces dat bovendien een volledig overzicht en buitengewone controle- en analysemogelijkheden geeft? Actio`Novo biedt d? oplossing en levert elektrische en elektronische technieken .

Hearsee

Molseweg 57 -2440Geel

HearSee heeft meer dan 20 jaar ervaring in elektronische beveiliging voor particulier, KMO en industrie. Met een kwalitatief aanbod van alarmsystemen, camerabewaking, toegangscontrole en brandpreventie.

Assyst Europe

Maria Van Hongarijelaan 64 -1083Ganshoren

Ruro

Laar 32 -2400Mol

CTS - Forget the rest.. Take the best nieuws promo's prijslijst auto alarm auto multimedia computers gameservers gsm internet services navigatie providers radiocommunicatie telefonie tweedehands links openingsuren wie zijn we bestellingen gameservers

T-ds Elektriciteit

Fortbaan 3 -2900Schoten

Op zoek naar expertise?Laat je vraag achter op ons formulier en wij contacteren u binnen de 48 uur. Voor dringende zaken kan u ons dag en nacht bereiken op het nummer: 0477 50 65 68

Tsc Security

Ommegangstraat 71 -8870Emelgem

Alarmsystemen,Alarmsystemen B2B en B2c

Prosys Engineering

Sentier De La Perche 1 -7740Pecq

ProSys_Index - Site en construction - Pour nous contacter : Tel : +32 (0)78 25 00 26 Fax : +32 (0)78 25 00 27 Email :info@prosys.be c 2005 ProSys Engineering s.a.

Elisy

Cedronbeekstraat(ste) 36 -9190Stekene

Elektromic

Molseweg 57 -2440Geel

Elektromic N.V. is al tientallen jaren een toonaangevende specialist op gebied van Consumer Electronics, IT & Telecom

Cobra Technology

Everbroekveld 9 -9420Aaigem

Cobra Technology is actief in 5 vakgebieden: branddetectie, inbraakbeveiliging, camerabewaking, toegangscontrole en medische security

Group Ramcom

Guido Gezellelaan 122 -3550Heusden-zolder

Ramcom biedt u Alarmsysteem, Camerabewaking , Brandbeveiliging, toegangscontrole, Grumpy mistgenerator en software producten, samengesteld op basis van onze jarenlange ervaring en technische kennis van onze medewerkers.

Omnicron Security

Bruggestraat 131 -8820Torhout

OMNICRON SECURITY uw partner in ontwerp, installatie, onderhoud en naservice van elektronische beveiligingssytemen.

B&b Security

Schoolstraat 40 -3360Bierbeek

Ons luik elektronische beveiliging kunnen we opsplitsen in vijf verschillende categorieën.Inbraakbeveiliging, brandbeveiliging, CCTV of camerabewaking, toegangscontrole en video/parlofonie.

Ijzerwarenmagazijnen De Oude Pik

Turnhoutsebaan 98 -2140Antwerpen

De Oude Pik : Kleinhandel ijzerwaren, brandkasten, mechanische beveiliging evenals elektronische sloten, depannage voor inbraakherstellingen, groothandel sloten en aanverwanten, gepantserde deuren, sluitsystemen. De specialiteit van De Oude Pik is he

Caers Security

Rijn 149 -2440Geel

Caers Security is vakman in het plaatsen van elektronische beveiliging. Erkend installateur door de Federale Overheidsdienst Binnenlandse Zaken voor het plaatsen van alarmsystemen en camerabewaking.

Phoenix Contact

Minervastraat 12 -1930Zaventem

Phoenix Contact - de innovatieve marktleider in de industriële aansluittechniek, automatiseringstechniek, elektronische Interfacesystemen en overspanningsbeveiliging. Met toonaangevende verbindings- en automatiseringstechniek

Mylle Security & Partners

Laagstraat 24 -8800Roeselare

Een compleet aanbod in beveiliging van bedrijven, kantoren, winkels en werven. Camerabewaking, alarminstallaties, toegangscontrole en brandbeveiliging volledig aangepast aan jouw bedrijfspand. Handig in gebruik en uiterst effectief tegen inbraak!

Emd Elektro

Rozestraat 2 -8770Ingelmunster

Emd

Rozestraat 2 -8770Ingelmunster

Ab Matic

Duifhuisstraat 37 -3800Aalst

AB Matic is een gerenommeerd bedrijf binnen de sector van automatiseringen en een stevige B2B partner voor iedereen die oplossingen nodig heeft omtrent toegangstechnieken.

Neirynck Security

Henri Deleersstraat 34 -1070Anderlecht

Met een lange ervaring in het domein van de brandkoffers, biedt Neirynck Security een complete service, zowel voor verkoop als installatie, modernisering, onderhoud en reparatie van kluizen.

Bervan

Nieuwpoortsesteenweg 93 -8400Oostende

BERVAN: sleutels - sloten - beveiliging & elektronische toegangscontrole

Evva

Felix Roggemanskaai 17 -1501Buizingen

EVVA is een Oostenrijkse familieonderneming en één van Europa`s toonaangevende fabrikanten van veiligheidstechniek – zowel op mechanisch als op elektronisch gebied. Wij bieden u geïntegreerde totaaloplossingen voor de meest uiteenlopende ...

Q-security

Kapelsestraat 32 -2950Kapellen

De combinatie van kennis en expertise in zowel mechanische als elektronische beveiliging zorgt ervoor dat we kwaliteitsvolle en gebruiksvriendelijke installaties afleveren voor onze klanten.

Prosec Security Systems

Rooierweg 44 -3700Tongeren

Securityland kwam tot stand als een samenwerkingsverband tussen Alvem Security (opgericht in 1991) en Prosecurity (opgericht in 1999) en groeide uit tot een nationale speler op topniveau op het vlak van elektronische beveiliging.

Geotracer

Lange Ambachtstraat 16 -9860Oosterzele

GeoTracer is provider van kwalitatieve all-round IT-oplossingen voor track & trace, fleet management, GPS-technologie enanti-diefstalsystemen.

Cuiselec Industries

Van Wesenbekestraat 42 -2060Antwerpen

Een mooie woning verdient een degelijke electrische installatie. Electriciteit die op een professionele manier geplaatst wordt.

Sterkens Alarmsystemen

Turnhoutsebaan 116 -2390Oostmalle

Alarmsystemen, camerabewaking, toegangscontrole, brandbeveiliging, keyless inchecken, data-on-card technologie, energy saver, wandlezer, ID-lezers, biometrie, inbraakdetectie, branddetectiesystemen, deurintercomsystemen, elektronische sleutelkasten

Secmaer

Diegemstraat 55 -1930Zaventem

Abc Beveiliging

Brugsestraat 272 -8210Zedelgem

Wij zijn reeds jaren actief in elektronische inbraakdetectie, branddetectie, camerabewaking en toegangscontrole, bij particulieren, in bedrijven en bij openbare besturen. ABC-beveiliging installeert alarmsystemen die aangepast en uitgebreid...

Geert De Rijcke

Kluizenmolenstraat(sgw) 5 -9170Sint-gillis-waas

GDR beveiliging kan steunen op een ruime ervaring sinds 1993 in diverse sectoren, inclusief gevoelige branches. Wij volgen de ontwikkelingen inzake beveiliging op de voet.

Abacus Networks

Kwekerijstraat 17 -2140Antwerpen

Een draadloos netwerk moet altijd bekeken worden als een uitbreiding van het bedrade netwerk. Het biedt extra mogelijkheden voor mobiele gebruikers.We maken een onderscheid tussen mobiele apparatuur van het bedrijf of de school zelf en eigen ...

Honeywell

Hermeslaan 1h -1831Machelen (brab.)

Honeywell maakt woningen, gebouwen, industrieterreinen en luchthavens efficiënter, veiliger en comfortabeler. Onze producten, oplossingen en diensten omvatten beveiliging, sensors, draadloze technologie en realtime-gegevensbeheer.

Fvd Services

Yvonne Waegemansstraat 8 -9160Lokeren

M-tec Energy

Nijverheidsstraat 26 -2570Duffel

Ge Industrial Belgium

Nieuwevaart 51 -9000Gent

GE Industrial Solutions, is een Europese marktleider op het gebied van laag- en middenspanningsproducten zoals verdeel- en meterkasten en modulaire componenten, industriële schakel- en beveiligingscomponenten, automatiserings- en sturingscomponenten.