U zocht op: elektronische componenten

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Fujitsu Technology Solutions

Marie Curiesquare 12 -1070Anderlecht

Fujitsu is een wereldwijde full-service provider van informatietechnologie en communicatie-oplossingen. Van strategische consultancy tot applicatie- en infrastructuuroplossingen en -services.

Trox Belgium

Paapsemlaan 18g -1070Anderlecht

Klantgerichte diensten maken integraal deel uit van de succesvolle ventilatie en airconditioning oplossingen. Onze diensten verbeteren significant de kosten doeltreffendheid van iedere eigendom gedurende zijn bestaan.

Festo Belgium

Kolonel Bourgstraat 101 -1030Schaarbeek

Pneumatische en elektrische aandrijftechnologie van Festo staat voor innovatie en maximale productiviteit van uw industri?le en procesautomatisering, van component tot kant-en-klare oplossingen.Voor een beter resultaat.

Smart Services

Temselaan 5 -1853Strombeek-bever

Welkom bij Smart Services Bevoegd reparatiecentrum voor elektronische apparatuur, herstellen led tv, herstellen plasma tv ESD-beveiligde workshop Erkend reparatiecentrum door meerdere fabrikanten

Pearl Trade Electronics

Wolvertemsesteenweg 109 -1785Brussegem

Pearl Trade Electronics is de distributeur op het gebied van elektronische, elektrische, industriele (MRO) en mechanische componenten en producten.

Compelec

Jan Van Ruusbroeclaan 10 -3080Tervuren

Exprint

Avenue Des Lilas 83 -1410Waterloo

Esco Drives

Culliganlaan 3 -1831Diegem

Esco Drives maakt deel uit van de ESCO-groep en is gespecialiseerd in mechanische en elektrische aandrijvingen en industriêle automatisering.

Legrand Group Belgium

Hector Henneaulaan 366 -1930Zaventem

Legrand is de specialist op wereldvlak in producten en systemen voor elektrische installaties en informaticanetwerken voor wonen en werkomgeving.

Harting

Doornveld 23 -1731Asse

HARTING ontwikkelt, produceert en verkoopt elektrische en elektronische connectoren, apparaataansluitingen en netwerkcomponenten,alsook kabels voor netwerken of machines, of voor vermogen- en data- applicaties in productie-eenheden.

Dobby Yamada Serra

Gentsesteenweg 1269 -1082Sint-agatha-berchem

Het is dus NIET de bedoeling een tweede winkel online te openen. De breedte van het productenassortiment dat gevolgd wordt evenals de constante evolutie en vernieuwing ervan laat dit niet toe.

Nussbaumer - Nbr

Zinkstraat 10 -1500Halle

Sinds 1934 biedt de firma Nbr-Nussbaumer een compleet gamma aan van professioneel elektrisch materiaal.

Automation

Zinkstraat 2 -1502Lembeek

Power Solutions heeft een leidende positie ingenomen in de markt van het omzetten en verzekeren van elektrische installaties.

Robert Bosch

Henri-joseph Genessestraat 1 -1070Anderlecht

De bosch groep de “werkplaats voor fijne mechaniek en elektrotechniek” de robert bosch in 1886 in stuttgart oprichtte groeide uit tot één van de van

Siemens

Guido Gezellestraat 123 -1654Huizingen

Siemens: wereldwijde specialist in elektrotechniek in de sectoren Industrie, Energie, infrastructure & cities & Gezondheidszorg. De Industry sector is leader voor industriële automatisering, aandrijftechniek, laagspanning, procesanalyse en ...

Avnet Europe

De Kleetlaan 3 -1831Machelen (brab.)

Als leidende distributeur van computerproducten, -software en -diensten koppelt Avnet Technology Solutions zijn zakelijke partners aan meer klanten en oplossingen.

Koning & Hartman

Woluwelaan 31 -1800Vilvoorde

Met ruim 550 medewerkers levert Koning & Hartman producten en diensten voor met name industriële, telecom, water- en energie-infrastructuren; totaaloplossingen waarmee de bedrijfsprocessen van onze opdrachtgevers sneller, beter en goedkoper worden.