U zocht op: energie besparen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Vito

Boeretang 200 -2400Mol

De nood aan hernieuwbare energie neemt elke dag toe. VITO en EnergyVille voeren onderzoek naar 2 cruciale technologische doorbraken in die materie: de opslag van elektriciteit en de optimalisatie van thermische energiesystemen.

Arkwabo

Moestoemaatheide 14 -2260Westerlo

Wilt u besparen op uw energiefactuur? Of op uw waterfactuur?Bij Arkwabo in Westerlo bent u aan het juiste adres!Door gebruik te maken van groene bouwtechnologieen en energiezuinig bouwen, bespaart u energie en water

Group De Wolf

Steenweg Op Tielen 68 -2300Turnhout

Group De Wolf heeft steeds een aangepaste oplossing voor al uw vragen in verband met wegvervoer. Wij helpen u bovendien tijd en energie te besparen door het bijhorende papierwerk te automatiseren.

Izen Energy Systems

Hoeksken 56 -2275Lille

IZEN onderneemt vanuit een duurzame visie. Aan deze visie hangen ook een aantal waarden vast, namelijk: kwaliteit, samenwerken, persoonlijke ontwikkeling, enthousiasme, bescheidenheid en duurzaamheid!

Verbiest En Partner

Baron Frans Du Fourstraat 66 -2300Turnhout

Verbiest & Partner: specialist in PURBent u op zoek naar de meest rendabele isolatie voor uw woning? Wilt u hiermee bovendien fors besparen op uw energiefactuur én uw wooncomfort sterk verbeteren? Dan vindt u bij Verbiest & Partner wat u zoekt!