U zocht op: energie

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Bondec

Fortbaan 72 -2160Wommelgem

Bondec verzorgt het volledig onderhoud,installeert nieuwe stookolie-en gasinstallaties, centrale verwarming en airconditioning. Bondec is ook uw partner voor ventilatie in woningen, industriële verwarming en conditionering.

Remeha

Koralenhoeve 10 -2160Wommelgem

Bent U voor uw klant op zoek naar een verwarmingsketel of warm water boiler op gas, stookolie of via hernieuwbare energie ?Kies dan voor de meest betrouwbare, innovatieve en toekomstgerichte oplossingen van Remeha.

Ysebaert

Koralenhoeve 13 -2160Wommelgem

Autonome energiesystemen en componenten - Omvormers - DC/AC + DC/DC - Automatische batterijladers - Explosiebeveiliging - Studie en advies - Ex-materiaal - Verlichting - Signalisatie - Installatiemateriaal - Systeemoplossingen volgens ATEX

Veko Lightsystems

Gulkenrodestraat 7 -2160Wommelgem

is reeds meer dan 30 jaar een toonaangevende aanbieder van lichtoplossingen, voornamelijk actief in de industriële verlichting. Door technologie, design en energie-efficiëntie te combineren, bieden wij onze klanten innovatieve producten met de ...

Navex Elektro

Kapelstraat 75 -2160Wommelgem

Navex Elektro is een Belgisch bedrijf dat al sinds 1936 gespecialiseerd is in het ontwikkelen, leveren en monteren van energiesystemen voor de maritieme, mobiele en industriële markt.

Belisat

Herentalsebaan 485 -2160Wommelgem

Belisol, de specialist in aluminium, houten, kunststof kozijnen en deuren - le spécialiste des portes et fenêtres. Wenst u meer informatie over onze kozijnen, deuren,...neem een bezoekje op onze website.