U zocht op: energie

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Sharp Electronics Belgium

Schalienhoevedreef 20 -2800Mechelen

Sharp verkoopt hoogwaardige multifunctionele zwart-wit en kleurenafdruksystemen, software oplossingen, zonnepanelen, draaloze projectoren, LCD displays tot POS afrekensystemen. Producten zowel voor thuis als kantoor.

Eneco Belgie B.v.

Battelsesteenweg 455i -2800Mechelen

ENECO Energie is reeds geruime tijd actiefop de Belgische energiemarkt. Wij leverenzowel elektriciteit als gas enkel aanondernemingen en industriëlen. Wij onder-scheiden ons door onze UNIEKE AANPAK opgebied van DUURZAME ENERGIE .

Bosch Thermotechnology

Zandvoortstraat 47 -2800Mechelen

Een groot merk onderscheidt zich door technologische innovatie en kwaliteit. Het beschikt bovendien over een compleet en coherent aanbod. Door de inachtneming van deze factoren heeft Buderus zich een leiderspositie op de markt.

Biddle

Battelsesteenweg 455 B -2800Mechelen

Als internationale producent en leverancier van luchtgordijnen, luchtverwarmers, cassette units en ventilatorconvectoren biedt Biddle u hoogwaardig klimaatapparatuur en advies op maat. Kwaliteit, kennis en betrouwbaarheid staan bij ons op nummer één.

Zehnder Group Belgium

Blarenberglaan 3 C -2800Mechelen

Zehnder Group is een van de belangrijkste internationale leveranciers van decoratieve radiatoren, ventilatiesystemen, luchtbehandelingsinstallaties en koelsystemen.

Vitech

Frederik De Merodestraat 62 -2800Mechelen

Vitech, als raadgevend ingenieursbureau, is een studiebureau dewelke actief is op het gebied van de technische uitrustingen ( Elektriciteit, HVAC,noodgroepen…) in gebouwen.

Roluflex

Zwartzustersvest 27 -2800Mechelen

We zijn een jonge onderneming dat met een persoonlijke service solar rolluiken en screens op een duurzame manier aan de man brengt in Vlaanderen. Aarzel zeker niet om ons te bellen en een verkennend gesprek aan te gaan!

Belgian Eco Energy

Bedrijvenlaan 3 -2800Mechelen

Als bedrijf bent u continu op zoek naar duurzame oplossingen om efficiënt te besparen. Samen met Bee kan u vanaf vandaag uw energiefacturen fors doen dalen door een op maat ontwikkelde ‘Lokaal Opgewekte Energie’-oplossing.

Iverlek

Elektriciteitstraat 70 -2800Mechelen

Iverlek beheert, bouwt en onderhoudt voor 52 gemeenten het distributienet voor elektriciteit en aardgas en vervoert op vraag van de leveranciers de energie tot bij de distributienetgebruikers ...

Sma Benelux

Generaal De Wittelaan 19 C -2800Mechelen

Groothandel Verwarming Konstruktie

Schaliënhoevedreef 1a -2800Mechelen

Als installateur centrale verwarming,sanitair en airco hebben wij ons de afgelopen 45 jaar geprofileerd als een dynamisch en professioneel bedrijf waarbij kwaliteit en service belangrijke troeven zijn.

Elegant

Kleine Nieuwedijkstraat 53 -2800Mechelen

Elegant is een jong, Vlaams en eerlijk energiebedrijf:een duurzaam alternatief voor de werkwijze van de grote multinationals

Colt International

Zandvoortstraat 5 -2800Mechelen

Wij ontwerpen, bouwen, installeren en onderhouden energiezuinige klimaatinstallaties, RWA en brandveiligheidssystemen en buitenzonwering. Zo dragen we bij aan een gezonde, veilige en duurzame werk- en leefomgeving.

Indaver Municipal Services

Dijle 17a -2800Mechelen

Indaver biedt kwalitatieve en duurzame oplossingen voor het afvalbeheer van industriële bedrijven en openbare overheden.Onze focus ligt steeds op een milieuveilige verwerking van alle afvalstoffen en een valorisatie van energie en materialen.

Eandis

Elektriciteitstraat 70 -2800Mechelen

Eandis - onafhankelijk dienstverlenend distributienetwerk van de Vlaamse gemengde distributienetbeheerders

Hansom

Hombeeksesteenweg 255 -2800Mechelen

Welkom op de website van uw vastgoedexpert Hansom. Bij ons expertisebureau kan u terecht voor energie- en vastgoedexpertises.

Munters Belgium

Oude Baan 3 -2800Mechelen

Als specialist voor ontvochtigingssystemen, ontwikkelen en produceren wij al 65 jaar voor onze klanten in Europa.

Martin-van Epperzeel

Leuvensesteenweg 80 -2800Mechelen