U zocht op: energie

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


D´hoedt Hugo

Steenbakkersstraat 13 -8400Oostende

D´Hoedt in Oostende staat in voor al uw onderhoud en herstellingen aan uw verwarmingsketel. Ook voor uw sanitair en het plaatsen van zonnepanelen bent u bij ons aan het juiste adres. Of plant u eerder een renovatie van uw badkamer?

Daikin Ac

Zandvoordestraat 300 -8400Oostende

Daikin is pionier in de ontwikkeling van innovatieve en energievriendelijke klimaatbeheersystemen en warmtepompen. Op maat van elke behoefte biedt Daikin oplossingen voor residentiële, commerciële en industriële toepassingen.

Rentel

Buskruitstraat 3 -8400Oostende

Rentel is een 309 MW offshore windpark in de Belgische Noordzee, gelegen op ongeveer 40 km van de kust van Oostende.

Delanghe

Elisabethlaan 2 -8400Oostende

Het team van nv Delanghe staat klaar voor alle klanten voor alle info over de producten van Telenet zoals internet, vaste telefonie, digitale televisie maar ook voor mobiele telefonie en het Telenet-mobile Iphone-gamma

C - Power

Buskruitstraat 1 -8400Oostende

C-Power NV is een Belgisch bedrijf dat instaat voor de ontwikkeling en de realisatie van een farshore windenergiepark op de Thorntonbank, 27 à 30 km in de Noordzee. Het park krijgt een geïnstalleerd vermogen van 300 MW.

Clemaco Trading

Sint-sebastiaansstraat 5 -8400Oostende

Oostende - ContactClemaco Energy Systems in Oostende brengt de zon bij u thuis met diverse zonne-energie systemen en panelen.

Toerisme Oostende

Monacoplein 2 -8400Oostende

Convention teamDe organisatie van een meeting, incentive, congres of event kost tijd, energie en kennis.

Bmb

Fortstraat 27c -8400Oostende

Electrawinds is een internationaal energiebedrijf dat actief is in groenestroomproductie en oplossingen uitwerkt voor de optimale verwerking van organische afvalstromen

Arnold Cv Devriendt Dirk

Arthur Vanhouttelaan 19 -8400Oostende

U kunt bij ons terecht voor condensgasketels, waterverwarmers, boilers, keuring gasketels en hernieuwbare energie, zoals zonneboilers, zonnepanelen en warmtepompen.

G. De Preter

Annemie Brackxstraat 9 -8400Oostende

Bij NV G. De Preter is men gespecialiseerd in het installeren van centrale verwarming, elektrische- en sanitaire installaties. Dit met tal van referenties in de appartements- en woningbouw, zowel in de private als in de openbare sector.