U zocht op: energie

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Lieven Deneckere

Oudenaardsestwg 108 -8500Kortrijk

Als specialist in verwarming en sanitair profileren wij ons zowel op de particuliere, industriële als openbare markt. Koeling voor grote projecten en particuliere installaties, klimatisatie van vergaderzalen tot productiehallen. Airconditioning

Cheyns

Zwingelaarsstraat 7 -8500Kortrijk

Als één van de belangrijkste elektrotechnische groothandels in de Belgische markt biedt Cheyns een uiterst omvangrijk assortiment op vlak van elektro-technische producten voor de elektro-professional.

Amelior

Katteputstraat 1 -8500Kortrijk

De dienstverlening van Amelior vzw. situeert zich in de domeinen Kwaliteit, Veiligheid, Milieu, HRM en Management. Ons aanbod binnen deze domeinen berust op Advies en Begeleiding - Vorming, Training & Opleiding - In-Company

Elindus

President Kennedypark 27b -8500Kortrijk

Elindus is een snelgroeiende speler onder de aanbieders van zakelijke energie. Elindus levert uitsluitend energie aan zakelijke klanten, zowel in Vlaanderen, in Brussel als in Wallonië.

Katholieke Hogeschool Vives Noord

Doorniksesteenweg(kor) 145 -8500Kortrijk

VIVES is er voor jou.Studeer bij ons op campus of van bij je thuis op afstand. Met navorming ontwikkel je je verder als professional. Hoe is VIVES er voor jou? Maak je keuze en design your future.

Intercommunale Leiedal

President Kennedypark(kor) 10 -8500Kortrijk

Intercommunale