U zocht op: energie

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Upgrade Energy

Deinsesteenweg 114 -9031Drongen

Voor veel bedrijven maakt de kost voor verwarming, koeling en elektriciteit een groot deel uit van de totale kost van hun eindproduct. Een kost die moeilijk te controleren is door schommelende energieprijzen, stijgende distributiekosten en taksen.

Ecopuur

Landegemstraat 10 -9031Gent

De woning en je energieverbruik zijn niet los te koppelen. Het opwekken van je eigen energie maakt dan ook heel wat verschil op je energiefactuur. EcoPuur is gespecialiseerd in duurzame energietechnieken.

Zon-impuls

Schuiterstraat 26 -9031Gent

Tiso

Blauwpoortstraat 2 -9031Gent

Er zijn op zijn minst twee goede redenen om een stookolietank te laten controleren. In de eerste plaats is het verplicht bij wet, teneinde bodemverontreiniging te voorkomen. In de tweede instantie is het in uw eigen belang om een lek te voorkomen.

Concept

Mariakerksesteenweg 207 -9031Gent

Concept is een bouwfirma, gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen , verbouwen en afwerken van energiezuinige kwaliteitswoningen, volgens de écht traditionele bouwmethode.

Bdw-ecocooling

Asselsstraat 83 -9031Drongen

De EcoCooling producten werken volgens een eenvoudig natuurlijk procede om de temperatuur te verlagen. Zij leveren tot 35 kW koelvermogen voor 1 kW opgenomen energie.Kiezen voor EcoCooling is kiezen voor een economische en ecolo

Bostoen

Koninginnelaan 2 -9031Drongen

Zonnepanelen zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld. En dat is maar goed ook! Het is immers de relatief eenvoudige bijdrage die elk gezin kan leveren tot een groener klimaat. Bovendien wordt je energiefactuur sterk verminderd.

Sobradis

Antoon Catriestraat 8a -9031Gent