U zocht op: energiebeheer

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Cenergie

Frankrijklei 115 -2000Antwerpen 1

Cenergie is ontstaan uit een initiatief van de Universiteit Antwerpen om nieuwe oplossingen te ontwikkelen voor duurzaam energiegebruik en energiebeheer via energie-audits in gebouwen en beleidsondersteunend werk.

Vitech

Frederik De Merodestraat 62 -2800Mechelen

Vitech, als raadgevend ingenieursbureau, is een studiebureau dewelke actief is op het gebied van de technische uitrustingen ( Elektriciteit, HVAC,noodgroepen…) in gebouwen.

Coolair

Oude Liersebaan 377 -2570Duffel

Ventilatiesystemen, airconditioning installateurs, koeltechnieken industrie, klimaatregeling installateurs, industriele ventilatiesystemen, luchtdeuren, luchtgordijnen, luchtroosters, luchtverversingssystemen, ventilatieroosters...

Iot Domotica Solutions

Hillaarseik 1 -2500Lier

IoT Domotica is gespecialiseerd in Design, Implementatie en beheer van KNX Smart Home projecten, spraaktechnologie, visualisatiesystemen, Internet of Things, en Immotica voor zowel particulieren als bedrijven, kantoren en winkels.

Ibeve - Regiozetel Antwerpen

Entrepotkaai 15 -2000Antwerpen 1

IBEVE biedt al meer dan 20 jaar expert advies & dienstverlening aan bedrijven, instellingen en architecten op vlak van onder meer asbestonderzoek, milieubeheer, arbeidshygiëne, arbeidsveiligheid, veiligheidscoördinatie en energiebeheer.

Sharp Electronics Belgium

Schalienhoevedreef 20 -2800Mechelen

Sharp verkoopt hoogwaardige multifunctionele zwart-wit en kleurenafdruksystemen, software oplossingen, zonnepanelen, draaloze projectoren, LCD displays tot POS afrekensystemen. Producten zowel voor thuis als kantoor.