U zocht op: energiezuinig bouwen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


3bouw

Zone Reme 1 -2260Westerlo

Het bouwen van een kwaliteitsvolle en betaalbare energiezuinige woning in houtskeletbouw ligt dankzij de unieke aanpak van “3bouw” binnen het bereik van eenieders budget.

Maes Industries

Hemeldonk 1 -2200Herentals

Maes warmte en koeltechniek is uw specialist in airconditioning en warmtepompen. Wij zorgen voor levering, installatie en professionele afwerking. Ook kan u bij ons terecht voor zelfbouwpakketten voor verwarming, ventilatiesystemen, enz

Factor 4

Kruisstraat 127 -2570Duffel

Factor4 is gespecialiseerd in energiebesparing en comfort in gebouwen. We maken uw gebouw waardevoller: energiezuinig en comfortabel. Na onze tussenkomst gaat de energiefactuur voor uw gebouwen en installaties gemiddeld met een kwart omlaag.

Roelants Glas

Leuvensesteenweg 210 -3200Aarschot

Als Aarschots familiebedrijf zijn we al 4 generaties lang in de glassector aanwezig. In die tijd zijn we van een klein lokaal magazijn uitgegroeid tot een professionele onderneming waarbij een volledige oplossing op maat centraal staat.

Installatietechnieken Van Herck

Vierselse Baan 14 -2280Grobbendonk

Installatietechnieken Van Herck is uw expert voor: energiezuinig verwarmen warmtepompen zonnepanelen badkamers en sanitair centrale verwarming